Az mit jelent, ha valakivel egy napon születtem?
Figyelt kérdés
2011. dec. 16. 18:26
11/19 anonim válasza:
azt jelenti, hogy ugyanaz a horoszkópotok, így meg tudjátok beszélni minden héten az aktuális jövendöléseket.
Persze a kínai horoszkópotok nem biztos, hogy egyezni fog, csak, ha ugyanabban az évben is születtetek.
Ezenkívül az aszcendesetek se fog egyezni, mivel az óra és perc pontosan meg kell hogy egyezzen.
12/19 anonim válasza:
Ăn egy napon szĂźlettem a bĂĄtyĂĄmmal. Ă 1973 09 21 ĂŠn 1976 09 21. Semmi kĂźlĂśnĂśst nem ĂŠrzek .
13/19 A Mókus válasza:
Hm. Annó volt egy osztálytársam, akivel egy napon születtünk, két óra eltéréssel, és a monogrammunk is ugyanaz volt. Vicces.
14/19 reményhal válasza:
Én egy napon születtem az egyik fiammal - csak másik évben :). A vezetéknevünk is ugyanaz :) Semmi extra. A szülinapunkon buli, egyébként nem jelent semmit.
16/19 mecsika válasza:
Anyukáitok egyszerre voltak terhesek:).
19/19 anonim válasza:
Naponta több ezer ember születik és távozik.Ez a körforgás világa.Az h valaki megszületik azt jelenti hogy reinkarnációban van és lehetősége van emberi létformájában ki is kerülni onnan ha vágyik rá és a Teremtő felé fordul hogy újra együtt lehessen vele .Csak vedd fel vele a kapcsolatot ,fűzd vele szorosabbra és nyílj meg felé.Meglásd csodás lesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!