Miért ebbe a testbe születtem?
Jobb lett volna egy
-etióp aids-es anyuka éhező gyerekének a bőrében lenni?
-vagy egy arab család lányaként születni ahol voltaképpen senki vagy?
- vagy egy testi,és szellemi fogyatékos testében lenni?
Hidd el vannak nálad sokkal de sokkal rosszabb életek is..
Egyes tanítások szerint leszületésünk előtt mi magunk írjuk meg következő életünk nagykönyvének fontosabb eseményeit. Kiválasztjuk a "feladat végrehajtásának" megfelelő helyszínt, és - állítólag - ott megkötjük a szerződéseket a különböző lélektársakkal is, hogy ki mikor, milyen módon fog ennek érdekében megjelenni az életünkben. Vagyis a szüleinket, testvéreinket is mi akkor választjuk, és természetesen a testet is.
Hogy ez igaz vagy nem, nem tudom. De biztos, hogy mindenki életében vannak olyan események, amelyekről utólag úgy látja, "mintha megrendezett" lett volna.
Hogy miért abba a testbe születtél?
Mert valószínűleg nem tudom.
: ma 09:12-nek
02.47-es vagyok..Azért gondolom,hogy csak egy unatkozó tinédzser mert akiket felsoroltam azok nem szoktak panaszkodni..Azok a legkisebb ,legapróbb dolgoknak mint az ÉLET tudnak örülni..(és nem hiszem hogy egy etióp gyerek ide írna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!