Az mit jelent, ha valakivel egy napon születtem?
Az, hogy egy napon van a születésnapotok!
De lehet, hogy lélekben ő, a te ikerpárod, így ha valami vele történik, az te veled is megtörténik!
Van rá esély - vagy nem?
Én smároltam már olyan lánnyal akivel ugyanakkor volt a születésnapunk,ráadásul egyik születésnapunkkor!
de ismertem még rajtam kívűl még egy srácot is aki ugyanakkor született mint én.
Az ég világon semmit. Volt egy lány, akivel ugyanaznap volt a születésnapunk. Nagyon buli volt reggel úgy köszönni, hogy: "-Boldog szülinapot!- Kösz, neked is!"
Jártam is vele egy ideig. Semmi extra sors-varázs-akármi.
Amúgy, ha 366 ember beül egy terembe, közülük minimum kettőnek egy napon van a születésnapja, szóval tényleg nem egy "extrém ritka" jelenség.
"Amúgy, ha 366 ember beül egy terembe, közülük minimum kettőnek egy napon van a születésnapja, szóval tényleg nem egy "extrém ritka" jelenség."
Kicsit félreértelmezted a skatulya-elvet, de semmi probléma... Ez így egyáltalán nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!