Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Volt már halálközeli élményete...

Volt már halálközeli élményetek? Ha igen milyen volt?

Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 21:59
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
100%

Egy orvos hibája miatt kirobbant a méhem oldala. Az egész hasüregemet elöntötte több mint 2,5liter vér(az orvos szerint, aki megmentett). Először pánikoltam, hiszen nem kaptam levegőt. A tüdőmet is nyomta a vér. A mentőben feküdve, homályosan hallottam ahogy szól a sziréna, de valahogy kerestem az okát. Magam sem tudom miért. Valószerűtlennek tűnt, hogy ez miattam van. Aztán elájultam.

Amikor a kórházban magamhoz tértem, mindenki kiabált körülöttem. Azt hallottam: a máj és a lép körül vér van, a tüdőnél vér van. Aztán, mielőtt elájultam volna, valami végtelen nyugalom áradt szét bennem. És azt gondoltam: Nem is olyan fájdalmas meghalni. Gondolom, ez az agynak az a funkciója, hogy olyan anyagot termel amitől nem rossz az utolsó pillanatod.

Nem tudom, nem kérdeztem, vajon újra kellett e éleszteni. Kb 1 hét múlvára emlékszem tisztán. Addig nem láttam szinte semmit. Később kaptam vért és szinte egyből visszatért a látásom. Szerencsém volt, megúsztam. A fiam arcára emlékszem még, aki döbbenten áll mellettem, míg a mentők szállítható állapotba hoztak.

2011. máj. 12. 07:10
 22/28 anonim ***** válasza:
16:13, direkt nem halálközelit írtam, mert mint tisztáztuk, az mást jelent, és az addigi kommentek közül csak egy olyan volt, amire ráillik a definíció. ellenben szerintem a többi komment is érdekes volt, még ha az nem is volt szabályos halálközeli élmény.
2011. máj. 12. 10:31
 23/28 A kérdező kommentje:
az utolsó hozzászólóval egyetértek. Bár kérdésem szándéka inkább a klinikai halál állapotára gondoltam,de ezek is nagyon érdekesek voltak és köszönöm,hogy megtiszteltetek vele
2011. máj. 15. 19:16
 24/28 anonim ***** válasza:
Frontális karambol egy kamionnal. Nagy szerencse volt mert néhány karcolással megúsztam.
2011. máj. 30. 11:42
 25/28 anonim ***** válasza:
az elso halalkozeeli elmenyem az volt amikor ugykaltunk az uncsimekkal egy nagy folyoba(szamos) es elsodort a viz..ha az uncsim nem kap el...a masodik egy koncerten amikor majdnem a korlatnak lapitottak...a harmadik szinten egy koncerten a tengerparton(romania) amikor egy reszeg fazod egy szettort oveggel rohant felem(-nk),negyedik amikor tobb mint 6 nagy juhaszkutya kergetett meg..az mentett meg h velem volt a kutyam..es meg sok eset volt hogy majdnem felborultam autoval :s...es meg sorolhatnam
2011. máj. 31. 23:03
 26/28 anonim ***** válasza:
0%
Egyszer majdnem rámesett egy meteor. De aztán mégse.
2011. jún. 3. 14:57
 27/28 anonim ***** válasza:

05-11 08.43

Teljesen igazad van.

Nekem volt halálközeli éményem. 23 éves koromban kizáródott sérvvel műtöttek, műtét közben leállt a szívem minden szervi ok nélkül), kétszer is. Másodszorra alig bírtak visszahozni. Nem akartam élni.

Mindenre emlékszem, még ma is, ha akarok. Amikor felébresztettek, ordítottam, káromkodtam, mint a kocsis, hogy miért tették...Sosem mertem róla beszélni, racionaliás ember vagyok, nagyon tudatos, azt hittem, úgyis mindenki kinevet. Az élmény azonban kínzóan sokat foglalkoztatott, ezért egyszer elvetődtem egy Halálközeli Élményekkel foglakozó klubba, ahol óvatosan beszédbe elegyedtem egy anaszteziológussal. Sokat segített. Ugyanis, a zárójelentésen nem volt semmi nyoma ennek az egésznek. Ő mondta, hogy sokszor nem írnak le ilyen eseteket, nehogy később per legyen belőle.

Azóta nem félek a haláltól. Pontosabban szólva, én nem a haláltól félek, hanem az élettől és a testi szenvedéstől, és a haldoklástól. De az más eredetű.

2011. jún. 29. 17:23
 28/28 anonim válasza:
100%
Nagymamám halála előtti estén monta, hogy itt vannak érte. Elhunyt hozzátartozói közül említett néhányat név szerint.
2012. okt. 26. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!