Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van rá valamilyen bizonyíték...

Van rá valamilyen bizonyíték hogy létezik reinkarnáció?

Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 16:39
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
0%
Én is tudom, hogy van reankarnáció! Egyesek azért hisznek hülyeségekben, mert az előző életükben is hülyék voltak!:) Sőt, a nagymamám teaforralója azt mondta, hogy ő volt pár élettel ezelött Mária Terézia! Bizony!!! XD
2011. jan. 6. 16:16
 42/48 anonim válasza:
Ma 16.16-kor válaszolónak: neked biztos ez az első életed, mert még nagyon gyökér vagy!
2011. jan. 6. 16:25
 43/48 anonim ***** válasza:
Micsoda magasságokba törő vita alakult ki! :D
2011. jan. 7. 15:42
 44/48 anonim ***** válasza:
Muszáj az ő szinjükre lemenni egy kicsit, mert másképp nem értenék meg, hogy hülyeségben hisznek. Ez az igazság! De ezek az emberek csak bábok, hisz a média, meg az erősebb akaratú emberek, könnyen befojásolják őket. Lehetnek akármilyen diplomájuk, oklevelük, megmondják nekik mit kell tenni, ők meg ugranak, mint a pincsi kutya. De nem tehetnek róla, nem az ő hibájuk.
2011. jan. 8. 14:19
 45/48 anonim ***** válasza:
100%
14:19 Ez aztán tényleg okos hsz volt! :) Ha szerinted a "média" találta ki a reinkarnációt, és nem egy több ezer(!) éves hitrendszer akkor jobban tetted volna ha csendben maradsz.. :)
2011. jan. 9. 00:14
 46/48 Jason Becker ***** válasza:
100%

Itt jónéhány előttem szóló erősen kitart amellett, hogy "bizonyíték". Miért?

Én úgy gondolom, hogy ha sikerülne bebizonyítani, akkor bizony először is marha nagy káosz lenne az emberi társadalomban.

Képzeljétek el, hogy aki úgy érzi, hogy az élete egy nagy rakás sz@r, az rögtön élne a lehetőséggel...vagyis tömeges öngyilkosságok, olyan bűncselekmények, amik halálbüntetést vonnak maguk után (hmm... kivégeznek? Nem baj, azt a kis fájdalmat kibírom. Ha meg megúszom, akkor még jobb, stb.).

A másik dolog pedig számomra roppant érdekes. Ha létezik - márpedig én nem zárkózom el előle - és minden életedre emlékezni fogsz a következőkben...ÚRISTEN! Az kegyetlen lenne. Nem elég az a sok hiba, amit ebben az életben követsz el, még kísértene az a rengeteg másik életből jövő marcangoló bűntudat, ami valószínűleg azt eredményezné, hogy egy épeszű ember sem lenne a Földön. Abba beleőrülne mindenki.

Van egy teória, miszerint - ez nyilván feltételezi Isten létezését (bár nem olyan formában, mint ahogyan azt sokan gondolják) - mielőtt megszületünk, eldöntjük, hogy az életben milyen !feladatokkal! akarunk szembesülni.

Ennek az alapja az, hogy Isten egy hatalmas tiszta energia, amiből mi, pici lelkek származunk. Kiválasztjuk sorsunk, és lejövünk egy testbe Isten lényéből kiszakadván (de nem elhagyván azt) és éljük életünk. Persze itt lenn már nem tudjuk, hogy mit vállaltunk. Aztán a test meghal és úgymond hazatér a lélek. Újra és újra ez megy, míg az a bizonyos lélek olyan fejlett lesz, hogy már nem lesz szüksége testre...de attól még ugyanúgy itt lehet körülöttünk.

Ezt Einstein is megmondta, hogy ha egyszer olyan fejlettek leszünk, hogy nincs szükségünk testre, akkor tiszta energiává válunk.

Elég fantazmagórikusnak hangzik, de érdekes és igen komplex téma ez. A lényeg, hogy valamiben hinni kell. :)

2011. jan. 14. 03:45
 47/48 anonim ***** válasza:
100%

Már hogy lenne rá bizonyíték? :D

De figyelj mondok valamit!

Az legjobb bizonyíték a reinkarnáció létezésére mindenféle hipnózis alkalmazása nélkül az ha odaképzeled magad különböző helyekre és viszamész az időben.. mondjuk az ókori egyiptomba, rómába de több 100 évet kell visszamenni az időben.. és talán az az érzés van benned, hogy igen, ezt mintha megéltem volna! Részt vettem a piramisok építésében, láttam Gladiátorokat harcolni a Római Kolosszeumban... Elképzelhető hogy mi lélekben mind egyek vagyunk itt a Földön, nekünk embereknek közösen ugyanúgy egy történetünk van mint egyetlen 1 embernek, ezért én és Te is éltél már több száz évvel ezelőtt is. A születéssel csupán kiszakadunk a közösből..

2011. jan. 17. 12:27
 48/48 anonim válasza:
van
2011. dec. 5. 17:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!