Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van rá valamilyen bizonyíték...

Van rá valamilyen bizonyíték hogy létezik reinkarnáció?

Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 16:39
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
91%
Én bizonyítéknak fogom fel az olyan eseteket, amikor egy kicsi gyerek spontán módon visszaemléxik az előző életére, abból helyszínek neveit, személyek neveit említi, majd kiderül, hogy ezek az emberek tényleg léteznek. Van erről egy könyv, valahol Ázsiában végezték ezeket a kutatásokat... Szerintem nagyon érdekes!
2010. dec. 29. 17:39
 12/48 anonim ***** válasza:

Egy könyv vagy újságcikk számomra nem bizonyíték! Mindent lehet írni és állítani!

A reinkarnációra semmi bizonyíték nincs,csupán hipotézisek!

2010. dec. 29. 18:27
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
A reinkarnáció? Én abban már az előző életemben sem hittem :)
2010. dec. 29. 18:35
 14/48 A kérdező kommentje:

18:35

ezt a választ már hiányoltam

2010. dec. 29. 18:38
 15/48 anonim ***** válasza:

Egészségedre! :)

Mit fogadnál el/tekintenél bizonyítéknak?

2010. dec. 29. 18:44
 16/48 BlackSword ***** válasza:
48%

Nem volt, nincs és nem is lesz... Főleg, hogy az állítólagos bizonyítások nélkülözik a tudományos bizonyítás minden elemét...

Soha semmit nem lehet a hittel, vagy bármi egyéb eljárással, mely kapcsolatba hozható a hittel bizonyítani...

De hogyan is lehetne tudományosan bizonyítani ami nem létezik...

2010. dec. 29. 21:23
 17/48 anonim ***** válasza:
91%

Nincs rá bizonyíték.(bár én hiszek benne)

Mindenkinek hinni kell valamiben, hiszen különben feleslegessé válik az élet.(már az én szememben)

2010. dec. 29. 21:53
 18/48 anonim ***** válasza:
100%

Közvetett bizonyítékok vannak.

Létezik a tudatunk a test nélkül is? Igen, ezt már személyesen is tapasztaltam nagyon sokszor, azaz ehhez nekem nem kell bizonyíték. Akkor csak tovább kell gondolni: Ha meghalok csak a test hal meg, vagy megszűnik a tudatunk is?

Ha létezik a testtől függetlenül, akkor a tudat nem pusztul el..

2010. dec. 30. 01:34
 19/48 anonim ***** válasza:
...a fenti idézet Woody Allentől való...
2010. dec. 30. 02:17
 20/48 anonim válasza:
57%

nincs. mellesleg, sokan azért szeretik a reinkarnációt, mert lehet félvárról venni a dolgotkat, nem? hiszen, ha elcseszem, akkor a következő életemben majd újra próbálom. na meg így tényleg lehet lazán venni az életet...

mellesleg vannak olyanok, akik bizonyítják, lásd szientológia (fonetikusan írva).. de szerintem kamu. egyébként mindenféle tudatállapotban olyan tényeket kérnek a történelemről, amit az illetőnek nem szabad tudnia és KÉSZ, amúgy david copperfield, meg elvarázsolta a szabadságszobrot, miután átsétált a kinai nagyfalon, klassz nem?

szumma: NINCS SEMMI BIZONYÍTÉK, amit ne lehetne cáfolni, sőt érvek vannak arra, hogy nem lehetséges ilyen... pl. hogy lehet egyre több ember? evolució is üti, hiszen kezdetben nem is volt élet aszerint...

de igazság véleményem szerint van, ráadásul az abszurd, szóval keresgesd!

2010. dec. 30. 07:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!