Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van rá valamilyen bizonyíték...

Van rá valamilyen bizonyíték hogy létezik reinkarnáció?

Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 16:39
1 2 3 4 5
 31/48 anonim válasza:
59%

Tök mind1 hogy van e reinkarnáció vagy nincs.

Ha van is, emlékszik is valaki az előző életbeli szeretteire, szerelmére, balkövéseire, életére? NEM! A következő se fog a jelenlegire akkor meg mi az értelme hogy van-e vagy nincs? Hasznát nem veszed.

Szerintem amúgy sincs ilyen nyavaja.

2011. jan. 1. 19:03
 32/48 Fábrika válasza:
Az utolsó kommentre: VAN bizonyíték illetve emlék! Jelenleg 3 ember él a földön aki bizonyítottan emlékszik az előző életére! Bocs az off-ért
2011. jan. 2. 06:45
 33/48 anonim válasza:

Mert az élõk tudják, hogy meghalnak; de a halottak semmit nem tudnak, és azoknak semmi jutalmok nincs többé; mivelhogy emlékezetök elfelejtetett.

# Mind szeretetök, mind gyûlöletök, mind gerjedezésök immár elveszett; és többé semmi részök nincs semmi dologban, a mely a nap alatt történik.

Valamit hatalmadban van cselekedni erõd szerint, azt cselekedjed; mert semmi cselekedet, okoskodás, tudomány és bölcseség nincs a Seolban, a hová menendõ vagy.

18:4 Ímé, minden lélek enyém, úgy az atyának lelke, mint a fiúnak lelke enyém; a mely lélek vétkezik, annak kell meghalni!

Ezek a halottak akkor kelnek életre mikor eljön majd a feltámadás napja.

2011. jan. 2. 09:45
 34/48 anonim válasza:

A kérdés nehéz, ezt nem lehet csak úgy bizonyítani. De feltehetjük a kérdést:

Van-e arra bizonyíték, hogy nem létezik reinkarnáció?

Természetesen erre sincs bizonyíték.

Létezik regressziós hipnózis, amikor úgymond visszavisznek embereket előző életükbe. Ez eléggé vitatott. Elképzelhető, hogy a történetet az agy generálja. De sokan úgy vélik, hogy az előző életekre való visszaemlékezések során az illető az Akasha krónikával kerül kapcsolatba, tehát egy másik - akár évsázadokkal ezelőtt élt- ember életébe "lát bele", de az nem az ő elező élete, annak ellenére, hogy az emlékezés során ő ezt így éli meg.

2011. jan. 2. 09:56
 35/48 anonim ***** válasza:
100%

Kedve BlackSword.

Világos amit mondasz, csak a személyiség dologgal van egy kis okosság. Az az emberi tulajdonságokon alapszik. azok pedig ellentétpárban vannak. szóval nem ezer irányba mehet, mint az egyéniség(ízlés, érdeklődési kör). Eszerint pedig egy környezetben felnőtt embereknek, egy családban, egyforma szülőkkel, nem kéne különböző nézeteket vallaniuk, nem kéne legyen eltérés a személyiségükben...mégis van, és nem is kicsi(ezért hoztam fel egy ikerpárt)...ezért írtam a dolgot, és amúgy is, műszerrel nem lehet kimutatni valakinek a személyiségét...ahogyan az egyéniségét sem, és intelligenciahányadosát...szóval ez az elme döntése, ahogyan a legelső válaszomban írtam...műszeres mérésekkel ezeket nem állapítjuk meg. Tehát én úgy látom, hogy a személyiségből lehet általánosítani, de ezt mindenki maga dönti el, én csak egy ötletet adtam. :)

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. jan. 2. 10:39
 36/48 anonim válasza:
100%

Ha megengedtek egy javaslatot:ha hülyeségnek találjátok a kérdést,akkor ne írjatok rá választ!Ilyen egyszerű....és nem kell fikázni a kérdezőt,meg minősíteni a kérdését!

Vannak bizonyos élethelyzetek,amikor az ember próbál valami "kapaszkodót" találni,ha elveszíti pl.a párját,gyerekét,hozzá nagyon közel álló szerettét.

A kérdezőnek ajánlom dr.Raymond Moody:Élet az élet után című könyvét.

Pecsétes igazolás nincs a reinkarnáció tuti létéről,de amikor meghalt a gyerekem,az apám,az anyám nekem vigaszt nyújtott.

A beszólogató,gúnyolódó beírkálóknak nem ajánlom,ehhez bizonyos szellemi nívó kell,ezért az ő számukra ez élvezhetetlen lenne.....

2011. jan. 5. 16:08
 37/48 anonim ***** válasza:
0%
Persze, hogy van. Te szamár lehettél elöző életedben, amiért ilyen baromságokat kérdezel.XD De lehettél akár szemeteskuka Bp-en is.XD
2011. jan. 5. 16:56
 38/48 anonim válasza:
100%

Én nem hiszem, hanem tudom, hogy van újjászületés! Igen, kedves eszmefuttató barátaim. Nem egyszer élünk, és a mostani sem az utolsó! Nagyon könnyű bizonyítani, csak rá kell szánni egy-másfél órát.Ehhez nem kell más, mint elmenni és részt venni egy korregressziós hipnózison.

Garantálom, hogy megrázó és hallatlanul felemelő élményekben lesz részetek, s többé nem lesz vita tárgya az eredetileg feltett kérdés.Én nem gyakorlom a vallást, de nekem is be kellett látnom, nem hazudik az egyház, igenis, van feltámadás.

2011. jan. 5. 19:23
 39/48 anonim ***** válasza:

Utolsó, bocs de a feltámadás és a reinkarnáció nem ugyanaz. Ha létezik a reinkarnáció akkor az "egyház által említett" feltámadás nem, mert a kettő kizárja egymást.

Vagy te feltámadsz, és reinkarnálódsz is egyszerre? :)

2011. jan. 6. 00:39
 40/48 anonim válasza:

Én nem tudom,hogy létezik,vagy nem a reinkarnáció,és elég reális az életfelfogásom - életem!Kételkedő vagyok és sok mindent nem fogadok el a vallás,ezoterika,földöntúli élet,stb területéről,magyarázataiból,meséiből.

De,jelentkezett nálam két különös álom,gyerek korom óta,vissza-visszatérőként.Két helyre álmodom vissza magam,és mindig ugyan oda,és ugyan azokkal a jelenetekkel.

És az egyik álmomat a valóságban is "megláttam" egyiptomi utazásom során.És nagyon érdekes módon,akkor úgy éreztem, "haza érkeztem".Eddig ilyen érzésem sehol sem volt,pedig sok tájat bejárta.Hogy mit jelent ez, nem tudom,de számomra megfejthetetlen!

Ugye azt mondják, ha beáll a halál - hogy elszállt belőle a lélek,vagy kilehelte a lelkét.De hogy halálunkkal mi távozott belőlünk azt nem tudhatjuk és azt sem,hogy valaki másban újra visszatér?!

Így van ez a klinikai halálban "látottakkal",

melyek- furcsa,különös dolgok és a visszatértek el tudják mesélni !

Látod, ebben pedig én nem hiszek!!

Mert sajnos,már 2 alkalommal "megtapasztaltam " a klinikai halál "állapotát",de "emlékem +élményem" egyikből sem maradt!

Tehát ez hit kérdése az egész!(hiszen-nem hiszem)

Ami, egyéni beállítottság és a "megtapasztalás" együttese!

2011. jan. 6. 14:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!