Szerintetek mi van a halál után?
Tegyük föl, meghaltatok. Engedjétek el egyszerűen a képzeleteteket, és bármire kíváncsi vagyok, ti hogyan képzelitek el egyáltalán az utat, van-e túlvilág/mennyország, bármi érdekel!
Kérlek, aki nem tud ilyen mértékben képzelődni, az ne válaszoljon! És ne nézzetek hülyének emiatt a kérdés miatt!
12/l
Ha jó ember vagy akkor a Celesztiális királyságba kerülsz, ahol örökre együtt lehetsz az Istennel, Jézussal és az összes szeretteddel, örök napfényben, ahogy kell.
Az biztos, hogy én a szerelmemmel akarok örökre együtt lenni, hogy ne unatkozzak... :D
"Sasjnos meg senki nem jott vissza elmondani, hogy mi volt a halala utan."
Elég sokan visszajöttek már a klinikai halálból. És a fényességről, boldogságról, meg meghalt rokonokról számoltak be, meg látták életük filmjét...
Helosztok, az én vélemény előítéleteken alapul (úgy ahogy mindenkié, hisz fizikalig még nem élték meg sokan)viszont aki még is az igencsak érdekes beszámolókat adott...
Nekem az a dolog, hogy vajon mi lesz az éle után, csupa izgalom, hisz több 100 vallás van (mindegyik jó írányba húz) "kivéve a jézusos" (mert az két esélyes)
Valamien szinten én is a lélekvándorláshoz húzódom és mellesleg i ezt tartom a legszimpatikusabbnak (mindig új élet,új tapasztalat,új információk) én nagyon várom mi fog történi.
Amúgy belegondltatok már abba hogy meghaltok és csak sötétség lesz? Elfeled a világ és megsemmisülsz örökre (gondoljatok bele, fura dolog fog történni)
Üdv. Jaewy
Ha azt nézzük, hogy mielőtt megszülettél akkor sem volt semmi, vagy legalábbis nem emlékszik rá az ember hogy volt e valami akkor valószinű a halál után sem lesz semmi, vagy nem fogunk emlékezni a mostani életünkre és valami teljesen más világba kerülünk.
Ezt nem lehet tudni.
Köszönöm a válaszaitokat, főleg a három utolsó előttinek!
Nagyon értelmes és érdekes mondatokat írtatok le. Én is kábé így képzelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!