Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Reinkarnáció hívők! Mi győzött...

Reinkarnáció hívők! Mi győzött meg titeket?

Figyelt kérdés
Kis hazánkban kevesen nevelkednek ebben a hitben. Tehát legtöbben felnőttként jutottatok arra a gondolatra, hogy a reinkarnáció igaz is lehet akár. Mi vezetett ide? Mi győzött meg?

ápr. 7. 14:39
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
 151/154 anonim ***** válasza:
0%

Ti reinkarnáció hívők nem vagytok képesek elfogadni a valóságot.

Csak magatokból csináltok hülyét. Ha kereszténységben hinnétek azt még elfogadnám mert abban több a logika és a bizonyíték és a tudásunk. De reinkarnációra konkrétan semmi bizonyíték. Ennyi erővel létezik repülő szarvas is a bakonyban mert én mostantól hiszek benne. Ez nem így működik de ti nem értitek.

tegnap 16:52
 152/154 anonim ***** válasza:
72%

Oké, most már mindegy.

151: a kereszténységre miért van több bizonyíték szerinted? Milyen bizonyítékok vannak rá?

tegnap 17:03
 153/154 anonim ***** válasza:
100%

152 vagyok: önmagában a reinkarnációt tartod kevésbé logikusnak a kereszténységnél? Vagy azokat a vallásokat, amiknek része?

Nekem pont logikusabbnak tűnik a reinkarnáció. Milyen már, hogy egy élet alatt elvárják, hogy mennyképes legyél? Mintha egy éved lenne phd-re általános elsőtől.

tegnap 17:09
 154/154 anonim ***** válasza:
100%

Nem az volt a kérdés, hogy mi a bizonyíték, hanem az, hogy kit mi győzött meg.

A meggyőződés személyes.

Volt itt pár hozzászólás ahol összefoglalták: a sok évtizedes élettapasztalatomat nem tudom bizonyítékként átadni neked.

Sajnos még nem találkozta. a repülő szarvasodat emlegető sok ezer éves hagyománnyal, mely megtapasztalhatóan pontosan szól az emberi élet lényeges dolgairól

tegnap 21:49
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!