Reinkarnáció hívők! Mi győzött meg titeket?

Ti reinkarnáció hívők nem vagytok képesek elfogadni a valóságot.
Csak magatokból csináltok hülyét. Ha kereszténységben hinnétek azt még elfogadnám mert abban több a logika és a bizonyíték és a tudásunk. De reinkarnációra konkrétan semmi bizonyíték. Ennyi erővel létezik repülő szarvas is a bakonyban mert én mostantól hiszek benne. Ez nem így működik de ti nem értitek.

Oké, most már mindegy.
151: a kereszténységre miért van több bizonyíték szerinted? Milyen bizonyítékok vannak rá?

152 vagyok: önmagában a reinkarnációt tartod kevésbé logikusnak a kereszténységnél? Vagy azokat a vallásokat, amiknek része?
Nekem pont logikusabbnak tűnik a reinkarnáció. Milyen már, hogy egy élet alatt elvárják, hogy mennyképes legyél? Mintha egy éved lenne phd-re általános elsőtől.

Nem az volt a kérdés, hogy mi a bizonyíték, hanem az, hogy kit mi győzött meg.
A meggyőződés személyes.
Volt itt pár hozzászólás ahol összefoglalták: a sok évtizedes élettapasztalatomat nem tudom bizonyítékként átadni neked.
Sajnos még nem találkozta. a repülő szarvasodat emlegető sok ezer éves hagyománnyal, mely megtapasztalhatóan pontosan szól az emberi élet lényeges dolgairól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!