Ha a következő élembe a kőkorszakba születek vissza, akkor mit érdemes fejleszteni?

"állítólag" Aki ezt állítja, kérdezd ki a részletekről.
"nem haladok semerre, csak sodródni tudok az árral" Merre visz az ár? Lehet, h rossz irányban evickéltél eddig.
Az ár a szakadékba visz mivel masszív alkoholista vagyok. Ez az ár pedig olyan erős hogy én ezzel már tehetetlen vagyok.
Ha a pozitív oldalát nézem és tényleg a kőkorba megyek, ott legalább nem lesz pia meg drog és a függőségem legalább véget érhet.

Én felsőtesten a markomat és a karjaimat erősíteném, hogy el tudjak törni bármit, magabiztosan tudjak fogni, kapaszkodni.
Alsótest: lábak, hogy tudjak hosszú ideig futni és nyújtás, hogy hajlékony legyek, ha be kellene másznom valahova bármilyen okból.

Sem a múltba, sem a jövőbe nem fogsz születni, egyetlen életed elcseszted, ezzel próbálj megbarátkozni!
Szenvedélybetegek vannak, akik genetikai alapon (is) képtelenek lejönni egy szerről, de azért próbálkozni még lehet.
Azért használtam az "is" szót, mivel vannak erősebb szerek is, ami bárkit bedarál. Az alkohol nem annyira erős, akinek megfelelő a genetikája csak úgy abbahagyja és kész.
Más meg a rabja marad, ez ilyen dolog.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!