Azt olvastam petrezselyemről, hogy csaló. Szerintetek érdemes az életerő energiákkal foglalkozni vagy áltudomány az egész?
A Petrezselyem módszere egy működő energetizáló módszer
Választathatod még az Arolo-t is de nem tudom melyik jobb
Nekem azért furcsa hogy nem szabad itt leírni a petrezselymes módszer nevét, mert Petrezselyem úr perel miatta
Kizárólag energetizálással nem lehet gyógyítani és ez az Arolo-ra is igaz.
Egy problémának az energiahiány csak egyik oldala és van még vagy 5-6 másik és mindegyikkel foglalkozni kell (de legalábbis több másikkal)
Daganatos betegséggel pedig nem szabad szórakozni. Azt műteni kell aztán a gyógyulást lehet energetizálással támogatni.
A petrezselymes módszerre avatva voltam, és nem kifejezetten tudom javasolni, hogy kövessék. Nem az életenergiával van baj, hanem a rendszerrel, amit az illető létrehozott. De ez ugyanígy van a többivel is. A reikivel, arolóval, meg ki tudja még mi minden van ugyanerre a témára ráépítve. Az alapötlet jó, és működik, mindaddig amíg nem keveredik pénz, és emberi kevélység a dologba.
Amúgy általában nem szabad beszélni róla itt gyk-n. A módszer nevét nem lehet leírni, ha jól rémlik részletekben sem mindig engedi. És sokszor előfordult már, hogy egy kommentet töröltek, amiben szerepelt a módszer, főképp ha kritikával illették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!