Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Milyen alapon vár el az...

Milyen alapon vár el az élet/univerzum/szamszára/fejlődés bármit is, ha telerakja olyannal az életet, ami ezt gátolja, és egyenesen szembemegy vele?

Figyelt kérdés
dec. 31. 12:35
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:

Te akadalyozod magad kerdezo

Vagyis az egodba beletaplalt negaitv emlekek meg gondolatok

jan. 1. 13:21
 52/56 A kérdező kommentje:

Akkor én rosszul választottam

+ elfelejtettem a forgatókönyvet. 🤷‍♀️

Kár hogy nem juthatok hozzá sehogy sem. Bár ha hozzájutnék, az sem garantálná, hogy azt csinálnám, amit elterveztem. De a kérdésben le is írtam.

50

Jol telt a szilveszterem, köszi :-)

51

Ezeket nem én tápláltam be, hanem a körülöttem lévők és az élet. És akkor van értelme "kitáplálni", ha a külső hatás megszűnik. De az életből kiindulva...😅

jan. 1. 13:52
 53/56 A kérdező kommentje:

"De a kérdésben le is írtam."

Ja nem, bocs, a leírást kitörötlem, mielőtt kiírtam. Elfelejtettem

jan. 1. 13:54
 54/56 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz az élet. Eleve ha megnézed a GDP térképet, ha afrikában, ázsiában, közép vagy dél amerikában születsz nincstelen leszel egész életedben. Kelet-európa is necces. Olyan szakmát, iskolát kell keresned és szenvedned az elvégzésével, ami "jó" szakmát ad és nyalni kell a profok seggét. Nem lehet saját gondolatod. Amikor elkezdesz dolgozni lakást kell venned, családot alapítani és keveset fogsz keresni kezdőként.

Rájössz, hogy két emberre van az egész rendszer megalkotva. Keressned kell egy párt. Olyan nem létezik aki szép is, kívánod is biokémia alapján és kedve is. Egész életedben ápolnod kell a kapcsolatot, mert ha elhagynak, akkor a lakhatás ugrik. Egyedül nem kezdhetsz új életet, mert az állatokkal ellentétben az embernek fedél kell a feje fölé. Minden nap alkalmazkodnod kell a párodhoz, elvinni helyekre, hallgatni a siralmait. És gürizned a melóban. Ez egy ördögi kör

Aztán jön a gyerek. Sírás három óránként tisztába tenni. Sok lemondás, pénz. Mobilt kell neki is majd venni, ruházni, etetni, nevelni, oktatni nem is sorolom. Az ember egész életében egy BIOROBOT, szenved egy börtönben míg le nem teszi a lantot

jan. 1. 15:11
 55/56 anonim ***** válasza:
20%

Most halál őszintén kérdező, te sikerorientált vagy?

Mert szerintem igen, ez van mélyen a tudatodban, téged meg az frusztrál hogy nem csurran-cseppen, jól gondolom?

jan. 1. 16:28
 56/56 A kérdező kommentje:

Ki minek gondol, az vagyok annak…

Mért gondolsz különc rokontalannak?

Jelet látsz gyűlni a homlokomra:

Te vagy magad, ki e jelet vonja.

S vigyázz hogy fénybe vagy árnyba játszik,

Mert fénye-árnya terád sugárzik.

Ítélsz rólam, mint bölcsről, badarról:

Rajtam látsz törvényt sajátmagadról.

Okosnak nézel? Hát bízd magad rám.

Bolondnak nézel? Csörög a sapkám.

Ha lónak gondolsz, hátamra ülhetsz;

Ha oroszlánnak, nem menekülhetsz.

Szemem tavában magadat látod:

Mint tükröd, vagyok leghűbb barátod

(Weöres Sándor)

További jó vetítést!

[link]

jan. 1. 19:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!