Milyen alapon vár el az élet/univerzum/szamszára/fejlődés bármit is, ha telerakja olyannal az életet, ami ezt gátolja, és egyenesen szembemegy vele?
"Ha te valóságod az"
A tudományban az a jó, hogy nézőponttól függetlenül írja le a lehető legpontosabban a valóságot. Nincs olyan, hogy az én valóságom vagy a te valóságod. Van A valóság, és akik azt megértik, elfogadják, meg azok, akik meséket találnak ki, mert ninvsenek ínyükre a tények.
30 "Annak ellenére hogy fizikus vagy az a logika megsincs meg hogy az ezotéria kategóriában nem fogsz neked való kérdéssel találkozni."
A tudományban sem fogok az biztos. Ott egy lezárt tévhit uralkodik. Itt viszont nyitottak az emberek és sok filozófia közt lehet válogatni
31 "A tudományban az a jó, hogy nézőponttól függetlenül írja le a lehető legpontosabban a valóságot."
Onnantól kezdve, hogy füstös akadémiai szobákban szavaznak arról mire kapjon pénzt a kutatás és mi legyen az akadémiai igazság felesleges hivatkozni. Mi a bizonyíték a tudományos dogmákra? Semmi. Fénysebesség határérték semmi. Ősrobbanás? Semmi. A vöröseltolódás lehet fényfáradás, fénysurolódás, gravitációs eltolódás is az interstelláris anyagon. Az egész kozmológia hamis!
Minden ellentmond a csillag keletkezéssel. A lufi nem áll össze csillaggá. Csökkenne az entrópia, ellentmond a thermodinamika II.Főtételével. A gézok egyenletesen kitöltik a teret. Nem lehetnek gázbolygók és csillagok sem. Mindennek ellentmond. Miért hisznek benne? Mert a NASA járt a Holdon, kint. Az a NASA aki azt nyilatkozza, hogy azért nem mentek vissza a holdra, mert elveszett a '69-es technológia és nehéz visszafejteni. Inkább bele sem kezdtek.
Azok a Holdutazók, akik azt mondták, hogy egyetlen csillahgot sem láttak az utazásuk során. Az a NASA akik űrfelvételén buborékok repülnek és vékony, slicces nadrágban jártak a -270 fokban [link]
Nem érdekel a wikipédia, akár hiszed akar nem egyetemen én is tanultam fizikát, és 5ösre vizsgáztam. Mégis itt vagyok, és így állítom, hogy nem minden a tudomany mert van azon túl is...
Ez az én szubjektiv véleményem a tudomanyról: nem magyaraz meg midnent es ameddig csak az anyagban gondolkodik, nem is fog. Engem nem az anyag érdekel.
A tudomány lehet bármennyire is objektív, az aki a tudomány objektivitasat megállapítja, szubjektív. Ha 1 millió kúlunböző ember állapitja meg ugyabazt, akkor 1 millió kúlinböző szubjektív vélemény egyezik.
Így ha te csak a tudományt tudod elfogadni, az is szubjektív vélemény.
Ugyanugy, ahogy en azt modnom, hogy van valami a tudományon túl, az is egy szubjektív vélemény.
Lezártam.
Mert már régóta eltertünk a kérdéstől. Innen is gratulació a trollkodásodnak. Legyél büszke magadra!
"Milyen alapon vár el az élet/univerzum/szamszára/fejlődés bármit is, ha telerakja olyannal az életet, ami ezt gátolja, és egyenesen szembemegy vele?"
TE DÖNTÖTTED EL, hogy ilyen életet akarsz magadnak a KARMÁDON BELÜL. Ha pedig letértél a saját szabod utadról az is szabad akaratból történt.
Szerintem nagyon szánalmas amikor a tudomány hívők ide jönnek "okoskodni" vagy lemondani az ezotériában hívőket, de persze fordított felállásban is ugyanúgy az.
Főleg úgy, hogy egyre több tudós, vagy materialista kijelenti, hogy szerinte létezik valamilyen erő, energia amit hiába nem neveznek Istennek akkor is elhiszik, hogy van.
Ráadásul nagyon sok esetben pont azokkal történnek megmagyarázhatatlan "ezos" történetek akiknek járt a szájuk előtte, hogy dehogy létezik, mind hülye aki hisz benne és mindjárt másképp állt a szája.
Véleményem szerint a tudomány és a spirituális megfér egymás mellett és lényegében ugyanarról hablatyol csak más a megközelítés hozzá.
Egyébként kérdező a karmádon belül választhatsz életek között és olyan mérföldköveket amelyek a fejlődés szempontjából számodra és a lelkicsportodban lévőknek hasznos lesz.
Nem úgy kell elképzelni, hogy mindenegyes lépésed előre meghatároztad és azt végig is fogod vinni mert mint írták előttem a döntés a te kezedben van, ergó a szabad akarat a Földön is érvénybe lép és nemcsak lelki síkon.
Attól, hogy haragszol az életre, Istenre, vagy bármire még neked nem lesz jobb, sőt magad alatt vágod a fát és lelki síkon magadra fogsz haragudni a változatosság kedvéért. (:
38. "A nagy tudomány hozzá sem tud szagolni, olyan alapvető dolgokhoz amit már egy átlagember is láthat néha ; aura, csakrák, lélek, reinkarnáció. A telepátia bla bla..."
De igen, a tudománynak mindezekről megvan a konszenzusos álláspontja. Sokaknak egyébként téves elképzelése van, amikor azt hiszik, hogy például én a tudományban "hiszek", avagy ők mondják meg az én véleményem.
Meg amikor a mesterséges intelligenciától idézek, vagy Wikipédiáról. Azt hiszik, onnan veszem a tudást.
Nem.
Nekem van egy élettapasztalatom, amire a tudományos válaszok pont "rezonálnak". Hülye tudósok valamiért az én szavaim szajkózzák, mert kiolvasták a Gyakori Kérdésekről, biztos.
A mesterséges intelligencia is engem idéz.
Ez persze hülyeség, de talán jobban érthető, ezeket én csak azért idézem, mert sok esetben egyszerűbb másolni, ott van készen.
Másik dolog, nekem úgysem hisz a hívő, de legalább bemásolom az idegen forrást, hogy nézd, ez is ugyanazt magyarázza, amit én.
--------------------------------
Röviden: itt szeretik hülyének nézni az embert, de az én véleményem és tapasztalataim nem a Wikipédia mondja meg. Az csak alátámaszt, amit én legfeljebb elégedetten szemlélek, kétségtelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!