Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Egy reinkarnáló neandervölgyi...

Egy reinkarnáló neandervölgyi lelke traumaként éli meg, hogy a fajtája kihalt és csak homo sapiens sapiens testbe tudják beleerőszakolni?

Figyelt kérdés

Egyáltalán mennyire lehet ezzel a testtel kompatibilis a lelke?

Azt olvastam a neandervölgyieknek nagyobb agyuk volt, talán a lelkük is több helyen tudott kapcsolódni így a fizikai testhez és sokkal spirituálisabbak voltak.

Most viszont olyan lehet, mintha meg lennének csonkítva a mi kicsi agyunkkal.

2024. okt. 12. 15:15
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
66%

Én meg úgy tudom hogy az élettelen dolgoknak nincs lelke

Mondjuk meg is nézném hogy egy kő hogy halmoz fel karmát

Rossz helyre gurul és megbotlik benne valaki?

2024. okt. 12. 17:24
 12/41 Grimfox ***** válasza:
38%
9, ez igaz, és milliárd évekig nem is volt minőségi változás. Aztán egyszer csak bendult az élet, és rövid idő alatt(relatíve) milyen sokféle lett az élet. Lehet hogy valakinek most érett be az a karmája, amit amőbaként töltött. És azért van ennyi amőba értelmű ember mindenfelé. :D
2024. okt. 12. 17:24
 13/41 anonim ***** válasza:
66%
Mindennek van lelke - vagy szelleme, vagy igazából energiája. Mi is energia vagyunk. Persze egy fa más rezgésszinten van mint egy emberszabású, de mindkettő csak egy forma, egy ruha. A lényeg a tapasztalat, tanulás, információ gyűjtése. Nyilván nincs karmája a tányérnak, de attól még egy "lélek", tudat.
2024. okt. 12. 17:31
 14/41 anonim ***** válasza:
28%
A kérdés is bizonyítja, hogy a neandervölgyiek nem haltak ki.
2024. okt. 12. 17:53
 15/41 anonim ***** válasza:
48%
Vmi hiba csúszott a gépezetbe ha már grimfox is poénkodik a karma témán :D
2024. okt. 12. 18:59
 16/41 anonim ***** válasza:
53%
Neandervölgyiként szerintem igazán boldogsággal töltheti el a kis szivecskéjét, hogy az internet korszakában született újjá, és itt a "Gyik"ken megoszthatja több ezer éves tapasztalatát...
2024. okt. 12. 19:31
 17/41 anonim válasza:
100%
én meg a mai embereket elnézve inkább visszamennék néha a neandervölgyiek korába
2024. okt. 12. 19:58
 18/41 Grimfox ***** válasza:
65%
17, a neandervölgyieknek nem volt olyan jó ám. Beltenyészet, tuberkolózis, lepra, kannibalizmus, alacsony szaporulat, és magas csecsemőhalandóság. Nem véletlen, hogy csak egy kis százalék maradt belőlük a modern ember DNS-ében.
2024. okt. 12. 20:09
 19/41 anonim ***** válasza:
36%
Ez tévedés, mert nem haltak ki.
2024. okt. 12. 20:09
 20/41 anonim válasza:
100%

ma 20:09

jó, nem szó szerint értettem:D hanem képletesen, hogy abba az időbe, ahol szinte semmi se volt

2024. okt. 12. 20:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!