Egy reinkarnáló neandervölgyi lelke traumaként éli meg, hogy a fajtája kihalt és csak homo sapiens sapiens testbe tudják beleerőszakolni?
Figyelt kérdés
Egyáltalán mennyire lehet ezzel a testtel kompatibilis a lelke?
Azt olvastam a neandervölgyieknek nagyobb agyuk volt, talán a lelkük is több helyen tudott kapcsolódni így a fizikai testhez és sokkal spirituálisabbak voltak.
Most viszont olyan lehet, mintha meg lennének csonkítva a mi kicsi agyunkkal.
okt. 12. 15:15
11/41 anonim válasza:
Én meg úgy tudom hogy az élettelen dolgoknak nincs lelke
Mondjuk meg is nézném hogy egy kő hogy halmoz fel karmát
Rossz helyre gurul és megbotlik benne valaki?
12/41 Grimfox válasza:
9, ez igaz, és milliárd évekig nem is volt minőségi változás. Aztán egyszer csak bendult az élet, és rövid idő alatt(relatíve) milyen sokféle lett az élet. Lehet hogy valakinek most érett be az a karmája, amit amőbaként töltött. És azért van ennyi amőba értelmű ember mindenfelé. :D
13/41 anonim válasza:
Mindennek van lelke - vagy szelleme, vagy igazából energiája. Mi is energia vagyunk. Persze egy fa más rezgésszinten van mint egy emberszabású, de mindkettő csak egy forma, egy ruha. A lényeg a tapasztalat, tanulás, információ gyűjtése. Nyilván nincs karmája a tányérnak, de attól még egy "lélek", tudat.
14/41 anonim válasza:
A kérdés is bizonyítja, hogy a neandervölgyiek nem haltak ki.
15/41 anonim válasza:
Vmi hiba csúszott a gépezetbe ha már grimfox is poénkodik a karma témán :D
16/41 anonim válasza:
Neandervölgyiként szerintem igazán boldogsággal töltheti el a kis szivecskéjét, hogy az internet korszakában született újjá, és itt a "Gyik"ken megoszthatja több ezer éves tapasztalatát...
17/41 anonim válasza:
én meg a mai embereket elnézve inkább visszamennék néha a neandervölgyiek korába
18/41 Grimfox válasza:
17, a neandervölgyieknek nem volt olyan jó ám. Beltenyészet, tuberkolózis, lepra, kannibalizmus, alacsony szaporulat, és magas csecsemőhalandóság. Nem véletlen, hogy csak egy kis százalék maradt belőlük a modern ember DNS-ében.
20/41 anonim válasza:
ma 20:09
jó, nem szó szerint értettem:D hanem képletesen, hogy abba az időbe, ahol szinte semmi se volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!