Ha a földönkívüliek rabolnak el emberek mellett más állatokat is, akkor lehetséges, hogy valahol még élnek az univerzumban gyapjas mamutok vagy neandervölgyiek?
Sziklarajzok alapján az űrlények nagyon korán felfedezték már bolygónkat. És mivel hajlandók más állatok eltérítésére is, ezért lehet valahol létesítettek egy menedéket a kihalt földi fajoknak, mint pl. a gyapjas mamut?
Esetleg láttok arra esélyt, hogy egy nap majd űrhajóval térnek vissza neandervölgyi unokatestvéreink?
Ez kiváló kérdés, én lehetségesnek tartom ezt, hogy felügyelik a Földet genetikailag, bár azt nem tartom valószínűnek, hogy visszahozzák valamikor az ősi élőlényeket és ősembereket. De szerintem is itt tartózkodnak az ősi idők óta, és figyelik a fejlődésünket, az életünket, és gondoskodnak a genetikai állomány fennmaradásáról többek között.
De külön érdekesség, hogy van egy könyv, ami nem sci-fi-ként jelent meg, és pont az is van benne, hogy egy embert elvitték a bolygójukra a földönkívüliek néhány napra, és mutattak neki egy nagy múzeumfélét vagy valami panoptikumot, ahol sok ősi földi lény volt, meg híres történelmi személyek.
Tehát szerintem előfordulhat, csak ahogy írtam, nem tartom valószínűnek, hogy visszahozzák őket a Földre valamikor.
Esély mindig van... de szerinted hol van a bázisuk?
Mert ha ez egy bolygó a közelben, arról már tudnánk.
Lehet tudunk is róla. Mindig fedeznek fel új Föld-típusú bolygókat, amik akár alkalmasak is lehetnek a földszerű életre.
Ha azokat képesek átalakítani/módosítani/élhetővé tenni, akkor oda szállíthatnak földi élőlényeket.
Pl.
Amúgy passz.
A ChatGPT szerint nem lehet, mert nincs meg hozzá a technológia.
"In summary, while we can gather strong evidence suggesting the possibility of life on other planets, claiming with 100% certainty that a planet has life requires more than our current technology and methods allow. "
EMBER!
Egy lakott bolygó légkörében oxigén van. Már végeztek ilyen méréseket, különféle bolygókkal.
Ha érdekel a téma, miért nem tájékozódsz??? Vagy, ha már más kiássa neked az infot, akkor nálad így szól a "köszönöm" ?
Nem ástál ki semmit sem. Semmi sem szól az érved mellett, hogy "már tudnunk kéne róla". És nem csak azért, mert nem ismernek minden bolygót, hanem technológiai korlátok is vannak, ahogy írtam (vagy éppen maga az a tény, hogy nem a jelenlegi légkörét "látják", hanem minimum a több száz éveset, mivel a fénynek időbe telik elérni a távcsövet). Tehát veled ellentétben tájékozódtam.
További szép napot!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!