Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az ufóknak mi vagyunk ufók?

Az ufóknak mi vagyunk ufók?

Figyelt kérdés
ápr. 9. 14:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%

Gondolom, most köznyelvi értelemben használod a szót, mert egyébként “unidentified flying object”, vagyis azonosítatlan repülő tárgy a jelentése.

Tehát amennyiben léteznek intelligens lények más bolygókon, nyilván ők idegen bolygón élő lényekként, ahogy te mondod, ufókként tekintenek ránk. Talán meg is ijednének tőlünk. Mondjuk egyesektől én is félek.

ápr. 9. 14:10
 2/12 A kérdező kommentje:
Én is
ápr. 9. 14:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam repülni, de ha mégis, akkor bemutatom előtte a személyimet, szóval olyankor is maximum identifikált repülő objektum vagyok.
ápr. 9. 17:03
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem
ápr. 9. 18:56
 5/12 anonim válasza:
Fideszes ufók. Ezt az országot külön fogjak analizalni 2045-Ben Orbánt külön
ápr. 9. 19:25
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem

Nekünk nincsnek űrhajóink

ápr. 9. 19:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha vannak idegenek számunkra mi kísérleti patkányok vagyunk.
ápr. 9. 23:08
 8/12 anonim ***** válasza:
7: szinte biztos, hogy vannak idegenek, és az is, hogy nagy részük fejletlenebb nálunk.
ápr. 11. 23:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekik mi vagyunk a börtönlakók, mert mi összevagyunk zsúfolódva itt milliárd számra és nem tudunk elmenni sehova. Ök meg ide oda utazgatnak a naprendszerben.
ápr. 12. 03:57
 10/12 A kérdező kommentje:
De ezt honnan tudod így pontosan?
ápr. 12. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!