Az ufóknak mi vagyunk ufók?
Figyelt kérdés
ápr. 9. 14:01
1/12 anonim 

válasza:

Gondolom, most köznyelvi értelemben használod a szót, mert egyébként “unidentified flying object”, vagyis azonosítatlan repülő tárgy a jelentése.
Tehát amennyiben léteznek intelligens lények más bolygókon, nyilván ők idegen bolygón élő lényekként, ahogy te mondod, ufókként tekintenek ránk. Talán meg is ijednének tőlünk. Mondjuk egyesektől én is félek.
2/12 A kérdező kommentje:
Én is
ápr. 9. 14:25
3/12 anonim 

válasza:

Én nem szoktam repülni, de ha mégis, akkor bemutatom előtte a személyimet, szóval olyankor is maximum identifikált repülő objektum vagyok.
5/12 anonim válasza:
Fideszes ufók. Ezt az országot külön fogjak analizalni 2045-Ben Orbánt külön
7/12 anonim 

válasza:

Ha vannak idegenek számunkra mi kísérleti patkányok vagyunk.
8/12 anonim 

válasza:

7: szinte biztos, hogy vannak idegenek, és az is, hogy nagy részük fejletlenebb nálunk.
9/12 anonim 

válasza:

Nekik mi vagyunk a börtönlakók, mert mi összevagyunk zsúfolódva itt milliárd számra és nem tudunk elmenni sehova. Ök meg ide oda utazgatnak a naprendszerben.
10/12 A kérdező kommentje:
De ezt honnan tudod így pontosan?
ápr. 12. 07:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!