Ha a földönkívüliek rabolnak el emberek mellett más állatokat is, akkor lehetséges, hogy valahol még élnek az univerzumban gyapjas mamutok vagy neandervölgyiek?
Sziklarajzok alapján az űrlények nagyon korán felfedezték már bolygónkat. És mivel hajlandók más állatok eltérítésére is, ezért lehet valahol létesítettek egy menedéket a kihalt földi fajoknak, mint pl. a gyapjas mamut?
Esetleg láttok arra esélyt, hogy egy nap majd űrhajóval térnek vissza neandervölgyi unokatestvéreink?
"nem a jelenlegi légkörét "látják", hanem minimum a több száz éveset"
Ezt gondold végig még egyszer.
Ennyire hülye nem lehetsz... egy kis segítség: a Földön mióta van oxigén a légkörben?
Egyébként vicces, hogy még neked áll feljebb, miután ingyen, a szabad időmben segítettem.
De ha ilyeneket írsz, biztos lehetsz benne, hogy más értelmes, segítőkész ember nem fog ide jönni.
Senki sem kérte a segítségedet, főleg én nem. (És nem is segítettél.) Tehát csak az idődet pazaroltad.
Nem vagy segítőkész. Az értelmeddel nem tudom mi a helyzet, mert lehet csak szimplán troll vagy.
Én örülnék ha a hozzád hasonlók távol maradnának az ezotériás kérdésektől, de legalább a sajátjaimtól, ezért ennek az információnak örvendek. Semmi keresnivalótok nincs itt.
Az ezotéria nem azt jelenti, hogy teljesen hülye lehetsz.
Normális ember itt is értelmesen viselkedik.
Tudom, hogy neked fáj az, hogy a kis rózsaszín elképzelésed megkérdőjelezi valami... de ez van.
Lakható bolygó, élőlényekkel egyelőre nincs a közelben, vagy pedig még nem elég jók a műszereink hozzá.
De ugyanúgy földönkívüli jármű se lehet nagyon sok a közelben, mert már biztos, hogy jó párat konkrétan tudtunk volna azonosítani, vagy akár vizsgálni is (és nem csak szuper 8-as képeken).
Tehát továbbra sincs semmi fogalmad vagy konkrétumod.
Ismét elpazaroltad az időd.
Ha te nem tudod használni ezeket, akkor azért van ez az oldal, hogy esetleg másnak tudjon segíteni.
Amúgy a mostani hozzászólásod is felesleges volt.
A lelkivilágod alapján pedig további segítségre ne nagyon számíts mástól se. Nem olyan ember vagy.
Továbbra sem segítettél, így a "további segítség" megfogalmazásod valótlan és értelmetlen is.
Egy újabb időpazarlás, a szabadidőd pedig csak fogy. (Kettőnk közül te háborogtál miatta. Én ráérek.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!