Számotokra melyik a leghitelesebb ufo felvétel?
Figyelt kérdés
Linkeljétek be és beszéljük ki, hogy valós-e vagy nem.márc. 26. 15:28
1/15 Kólauborkával 

válasza:

Nekem az ET tetszett a legjobban, jobb mint a krumplival készült szemeteszacskók a szélben.
2/15 UlfOrmson 

válasza:

#1: a függetlenség napjában is elég menők a zufók 🤣
4/15 anonim 

válasza:

5/15 anonim 

válasza:

Már a kérdés sem egyértelmű...
Egy azonosítatlan repülő izét két módon láthat valaki,élőben a saját szemével,vagy interneten.
Azzal nem árulok el nagy titkot hogy amit neten látunk annak nagy része kamu,lájkvadászat,félrevezetés-ha egy hírben szerepel az ufo kifejezés megnyitni is felesleges.
Akkor mitől lenne egyik kamu felvétel "hitelesebb", mint a másik kamu felvétel?
6/15 A kérdező kommentje:
Ne legyél ostoba #5, ha egy ilyen egyszerű kérdést nem tudsz feldolgozni, akkor minek kommentelsz? Nem hiszek az ufokban, de kíváncsi vagyok, hogy van-e olyan felvétel vagy bármi bizonyíték, amiben csak egy kicsi remény is van, hogy nem kamu.
márc. 26. 19:04
7/15 anonim 

válasza:

8/15 anonim 

válasza:

Szerintem az az ostoba,akiben egyáltalán felmerül hogy egy ufo felvétel akár igazi is lehet.
9/15 anonim 

válasza:

Pataki Attila nyilatkozatai
TV 2 reggeli műsorában
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!