Ez mit jelenthet? Nem egyszer megtörtént már, és nem lehet véletlen!
Figyelt kérdés
Szóval, mint jelent az ilyesmi: múltkor tanultunk a Neandervölgyiről, és akkor pont azon a napon megjelent 1 oldalon egy Neandervölgyis kép, csak úgy random módon, tehát eddig sose még köze se volt hozzá. Akkor, nem olyan rég, mikor mondta a barátnőm hogy mindig használják azt a kifejezést hogy "ez kacsa!" és nem tudja mit jelent. A következő napon átlagosan neteztem, és megint megjelent hogy "Ez a hir kacsa!" Miért vannak ezek? Mi a jelentősége? Bocsi ha rossz kategóriába tettem, új vagyok itt..2014. dec. 9. 14:00
1/5 anonim válasza:
Az osztálytársaid oldalait nézegeted. Vagy nem véletlen jött szóba a téma, vagy csak ekkor tűnt fel neked.
2/5 anonim válasza:
Ne komplikáld agyon a dolgot, semmi jelentősége. Ha holnap reggel látsz egy motorbiciklit, fel se tűnik. De ha most azt mondom, motorbicikli, és holnap látsz egyet, akkor eszedbe fog jutni, hogy ma olvastál róla.
3/5 A kérdező kommentje:
"Ezek szinkron jelzések , vannak mikor ismétlődő számok vezetnek valahová esetleg figyelmeztetnek a hely elkerülésére".
Ezt a választ kaptam egy üzenetben, igaz ez?
2014. dec. 9. 18:35
4/5 anonim válasza:
Annyi a lényege, hogy vonzottad magadhoz, mert gondoltál rá. Ezen járt az agyad, hasonló a hasonlót vonzza. Sokszor megesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!