Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért provokál a sors?

Miért provokál a sors?

Figyelt kérdés

Ugyanazt az idegesítő körülményt hozza be, egymás után, több mint 10x.

DIREKT tudatosítok, odafigyelek, hogy megőrizzem a nyugalmam, DIREKT odafigyelek hogy azt választom hogy nem dühöngök hanem visszafogom magam, és úgy próbálom megoldani, mind a 10x, sikertelenül.

Aztán mikor már 11-edszerre sem sikerül ugyanaz, akkor tudnám fékezni magam, de nem fékezem, mert már lesz@rom, elegem van, dühöngök és káromkodok mint egy kocsis.

És utána csodák csodája, MAGÁTÓL helyreáll, amit addig az istennek nem tudtam megoldani.

Nem először fordul elő ez a forgatókönyv. Többször is volt ilyen, hogy direkt azon voltam, hogy visszafogjam magam, mert tudom hogy meg tudom csinálni, erre az élet produkál olyat, ami mintha DIREKT arra menne rá, hogy megmutassa nekem, hogy "Naugyehogy nemtudod megfékezni magad."

Az eddigi alkalmakkor nem ment el ennyi alkalomig, mert hamarabb eldobtam a gyeplőt. Ez a mai személyes rekord. De ha ma a 11. alkalomnal se akadok ki, es tartom magam akar 100-ig akkor addig dobja vissza az elet ugyanazt, míg ki nem akadok, mert úgy látszik nem az a cél, hogy megoldjam, hanem hogy akadjak ki.

Elkezdtem meditálni, és tudom hogy iylenkor azért lehetnek próbák.

Az én értelmezésemben a próba es a provokáció közötti nagy különbség, hogy a próbatétel a próbán való átmenetel a cél ami lehetséges. A provokációnál, meg nem lehetséges a próban való átmenés, es nemnis ez a cél, hanem a reakció.

Kérdés: miért ismétlődik ez a forgatókönyv?

okt. 11. 16:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Mer rohadt g3ci

Isten egy rohadt g3ci sajnos

Nekem is ugyanaz a szar ismetlodik folyamatosan

F fej munkatarsak azert idegesitenek hogy idegbeteg legyek es szetbasszak midenkit

De nem kapjak meg ezt

Inkabb kilepek

Persze a kovetkezo munkahelyen folytatodik minden amig ki nem nyirom magam

okt. 12. 08:25
 12/14 A kérdező kommentje:
#10 Kívancsivá tettél! Mi történt?
okt. 12. 15:38
 13/14 A kérdező kommentje:

Lelkemből szóltál! Én se nagyon érzem a támogatást "odaátról".

Hagyd ott a munkatársakat meg a munkát, ezerszer jobbat találsz. 🙂

Annyit meg senki és semmi nem ér, hogy "kinyírd magad". Se jó se rossz ember, se jó se rossz körülmény nem ér ennyit 😉

Kitartás! Szurkolok Neked!

okt. 12. 15:42
 14/14 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

Egyébként nem provokál a sors, ezek csak kitalációk, belemagyarázások.

Az a gyanúm, hogy több élettapasztalatom van az előzményekhez képest, de úgysem fogadjátok el a véleményem, ti bajotok.

Mivel azonban bárkinek jogosultsága van válaszolni egy kérdésre, ez az én válaszom.

okt. 12. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!