Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha pozitív vagyok es jóindulat...

Ha pozitív vagyok es jóindulatú, miért küld az utamba a sors folyton gonosz embereket?

Figyelt kérdés

Több teóriám van erre:

1 - ilyen az emberek többsége, ha tud árt, ok nélkül, tehát nem kimondottan nekem jönnek az utamba

2 leckére van szükségük tőlem, hogy vegre megkapják amit megérdemelnek

3 a szorongásom bevonzza a gonoszt

4 a rossz erők próbálnak tönkretenni mert irritálja őket, hogy jó vagyok es jót cselekszek es így akarnak arra provokálni, hogy áttérjek a sötét oldalra

júl. 6. 16:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
32%

Azt vonzod amit gondolsz. Gondolj jora . Beszelj a jorol. Ne panaszkodj.

A rossz embereket keruld vagy olvass be nekik.

júl. 6. 16:37
 2/14 A kérdező kommentje:

Jóra gondolok 1 es. En gyermeklelkű vagyok. Derűs őszinte.

Ezért nem értem.

A rossz embereket nem tudom elkerülni mindig mert munkahelyeken, hivatalokban köszönnek rám akikben a satan lakozik

júl. 6. 18:08
 3/14 anonim válasza:
0%
Bevonzod a rossz, gonoszlelkű embereket. Ne látszódjon rajtad a gyermeklelkűség, az őszinteség. Nem fogod tudni elkerülni. Le kellene védenem téged. Be kellene gyakorolni a teendőket.
júl. 6. 19:55
 4/14 anonim ***** válasza:
80%

Én férjem rosszkedvét nem tudom elviselni, ezért elmentem uj munkahelyre, igy keveset talàlkozunk. De a főnököm rossz kedve pont ugyanolyan elviselhetetlen szàmomra, mint férjemé. Egy làtó azt mondta, a sors addig küldi ugyanazt a feladatot a nyakadra, még megnem tanulsz vele bànni.

De lehet bevonzod. Nem minden ember gonosz.

júl. 6. 21:32
 5/14 anonim ***** válasza:
Azért az érdekes, hogy eszedbe sem jut az az opció, hogy segítened kell nekik megváltozni. Vannak, akik még soha nem kaptak jót embertársaiktól és ezért rosszindulatúak mindenkivel. Lehetséges, hogy meg kell mutatnod nekik vannak még jószándékú emberek és változtassanak ők is a viselkedésükön.
júl. 6. 22:10
 6/14 A kérdező kommentje:

Úgy vettem észre, hogy ezeken a jótett nem segít és a kedvesség, sőt a sötétséget növeszti es taplalja bennük, egyre jobban lenéz emiatt. Tehat mas eszköz kell.

Párat megleckéztettem.

Annyi, hogy sikerult lekoptatni őket rólam.

A tanulság az, hogy nem kell hónapokig bajlódni velük.

Csak nagyon megterhelő, hogy a véletlen még véletlenül sem oszt jobb kártyákat. Ez tényleg valami feladatszagú.

júl. 7. 07:57
 7/14 anonim ***** válasza:

Szimplán fogad el a valóságot.

Vannak ilyen emberek is olyanok is.

Én is futottam bele idegesítő már már elmebeteg emberekbe ,akik hivatalosan csak azért nem voltak azok ,mert nem ment el önmagától pszichológushoz,pszicháterhez ,aki azonosítani,bizonyítani tudná a betegségét.

Hogy ez miért van?!

Vannak a felsorolt teóriáid.

Én szerintem szimplán arról van szó ,hogy 1;Nincs minden rendbe velük szóval betegek 2;Szerencsétlenség(Szimplán nincs szerencsénk ilyenkor ,amikor ilyen emberrel találkozunk ennyi.).

Előre az esetek többségében te sem én sem látod előre ,hogy milyen emberrel állsz szóba.

A megoldások a helytől,körülményektől függ:

1;Munkahely:

1;Ha anyagilag stabil vagy ott kell hagyni.

Ha nem hagyhatod ott ,mint egyszer én sem akkor kőkemény meditáció mindennap legalább 1óra folyamatos relax zenék hallgatása még normál zenék közben is!

Pozitív gondolkodásra serkentő videó,hanganyagok hallgatása stb.

2;Megpróbálni értelmes ember módján megbeszélni vele.Ha nem működik én szerintem nem érdemes a helyzetett fokozni.Én többször fokoztam és nem működött ,mert csak még ellenszenvesebb lettem nekik ,ha utána nem is ,mertek szemtől szembe keménykedni,szivatni engem ,de a háttam mögött kavarták azt a bizonyost ill próbáltak alám tenni azáltal ,hogy tudtomon kívűl belenyúltak a munkámba ,ami miatt én szívtam meg.(Nyílván ezt onnan tudom ,hogy véletlenűl meghallottam a beszélgetésüket!!)

3;Szólni a csoport vezetőnek ,ha van.Ha nincs akkor a munkáltató személynek ,hogy csináljon valamit.Ha nem csinál vagy nem hatékony akkor ott kell hagyni a munkahelyet.

Ez egy példa volt a helyekre.

Számtalan hely,helyzet lehetséges az életben ezt egy ember sem tudja felsorolni ill a helyes megoldásokat rá.

Én azt tudom javasolni ,hogy olvas konfliktus kezelési könyveket.

júl. 7. 10:51
 8/14 A kérdező kommentje:

Kösz a tanácsokat!

Csak bosszantó a sorozatos pech, hogy mindig amikor sorsdöntő helyzetbe kerülök, a legidiótább, legbutább es leggonoszabb ember kerül az utamba.

Ok nélkül betesz, gyűlöl, es ront ahol tud, emberek akiknek nem ártottam semmit, nem tettem semmi rosszat ellenük, nem is ismertem őket, nem sértettem meg! Főleg nők az ilyenek akikkel ennyi baj lesz, irodákban, akiktől pénzem függ, csoportvezető munkahelyen stb!!

Nagyon bosszant ! Igazsagtalannak érzem es dühös vagyok!

júl. 7. 12:06
 9/14 Grimfox ***** válasza:
100%
A jó ember, akinek nincs emberismerete, és önismerete, kiváló célpont azok számára, akik kihasználják, vagy egyszerűen csak rálépnek, mert gyengeséget látnak benne. Az 1. teória fele amit helyesnek gondolok. Nem kifejezetten téged akarnak bántani, csak te vagy, akinek könnyű ártani. Az emberek többsége nem ilyen, de őket észre sem veszed, mert nem ártanak, nem hagynak mély nyomot benned.
júl. 7. 13:36
 10/14 A kérdező kommentje:

Azert veszem ezeket észre, mert ezek kerülnek az utamba munkába, hivatalokban, ezeken múlnak a dolgaim, a penzem stb

Nem szandekosan keresem a tarsaságukat, nem arról van szó, hogy ezeket veszem eszre es a többit hanyagolom. Olvasd el figyelmesen amit írok, de amúgy köszönöm, hogy szántál időt a válaszra!

Azzal valóban egyetértek, hogy én vagyok a perfekt áldozat olyankor mert épp kéznél vagyok

júl. 7. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!