Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha pozitív vagyok es jóindulat...

Ha pozitív vagyok es jóindulatú, miért küld az utamba a sors folyton gonosz embereket?

Figyelt kérdés

Több teóriám van erre:

1 - ilyen az emberek többsége, ha tud árt, ok nélkül, tehát nem kimondottan nekem jönnek az utamba

2 leckére van szükségük tőlem, hogy vegre megkapják amit megérdemelnek

3 a szorongásom bevonzza a gonoszt

4 a rossz erők próbálnak tönkretenni mert irritálja őket, hogy jó vagyok es jót cselekszek es így akarnak arra provokálni, hogy áttérjek a sötét oldalra

júl. 6. 16:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Lehet hogy jó vagy, de a lelked mélyén még mindig igényled ezt a sémát amivel büntetheted magad, lehet hogy rejtett önutálat van a háttérben, jól esik szenvedni mert az elmédtől érzed hogy vagy.

Amikor bevonzod ezeket az embereket, lehetőséged van nekik segíteni mert valahol benned látnak reményt arra hogy megváltozzanak. Kemény lesz ha vállalod.

Valahol karmikus lecke, adósság is ha így nézzük.

Ezáltal te is változol, nehogy azt hidd hogy csak ő.

Ha ledolgozod a ledolgozandót két lehetőség van: vagy jobb lesz a kapcsolat vagy elválnak útjaitok.

Ahogy írták, egy jó nagy adag önismeret és emberismeret kell hozzá hogy ne vonzd ezeket és hogy tudd őket kezelni, de ehhez neked kell változni.

Ismerek olyan embert aki dolgozik magán és a megfelelő emberekkel van körülvéve, sehol a negativitás.

Idővel lemorzsolódnak rólad és te sem engeded (vonzod) be őket az életedbe mert többet ér a nyugalmad.

[link]

júl. 8. 12:45
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm 11 es, lehet valóban van bennem egy rejtett önutálat.

Ezeket az embereket az önutálatom vonzza lehet, pedig en tudatosan már jóban vagyok magammal, de lehet, hogy mégsem.

Van benmem valami ami szabotál dolgokat

Ezeket az embereket megleckeztettem általában, hogy többnek ne tudjanak ártani!

júl. 8. 13:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy amíg benned van a bosszú, a hozzá kapcsolódó energia is olyanokat vonzhat akik csúnyán kibabrálhatnak veled, közben ez is arról árulkodik hogy magaddal nem vagy jóban mert nem tudod őket elengedni, ragaszkodsz hozzájuk, ezáltal a negativitáshoz is. Az érem egyik oldala te vagy, a másik ők. Ezt nem nagyon lehet különválasztani.
júl. 8. 13:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez olyan mint amikor rajtad van egy fekete vagy piros póló és elvárod hogy ne csípjenek agyon a szúnyogok. Hadakozhatsz velük de amíg nem cseréled le a pólódat fehérre (a fehérre nem mennek) addig ugyanúgy jönni fognak és kénytelen leszel velük hadakozni. Saját magadra szabadítod őket mert így döntöttél, tehát jönnek. Szóval minőségi változás kell és ehhez neked kell megváltoznod, ők csak alkalmazkodnak a fennálló viszonyokhoz.
júl. 8. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!