A karma komolyan tényleg büntethet egy valakit akár már kis gyermekkorától kezdve a hisztijei a hisztérikus cselekedetei miatt!?
Figyelt kérdés
Még egy autista személyiség zavaros,vagy akármilyen bármilyen beteg sérült embert,vagy embereket is a tetteik miatt!?
Mondjuk ha engem kicsinek, piciként bántottak támadtak undokok és gorombák egy rohadt szemetek voltak én velem szemben és én ugyanezt adom vissza mondjuk akárkinek, bárkinek, akárkiknek, bárkiknek!?
Merthogy megelégelten az életemből dolgokat,ügyeket, embereket megnyilvánulásokat és már kiábrándulok még magamból és az életemből a sorsomból is.
jún. 16. 13:41
1/4 A kérdező kommentje:
Megelégeltem az életemet röviden és tömören ennyi a lényeg.
jún. 16. 13:42
2/4 anonim válasza:
Az egész karma igazából a büntetésről szól.
Alig-alig hallani olyat, akinek a karmája azt mondaná, hogy ezentúl valami jó lesz neki. Csoda, hogy még egyáltalán van élő ember.
3/4 anonim válasza:
A karma szerintem is csak büntetni tud. De viszont azért egy gyermekkori ártatlan hiszti (vagy több) nem hiszem, hogy olyan nagy bűn lenne, hogy ezzel el is rontaná az egész ember életét.
4/4 anonim válasza:
Dehogy! Felejtsd el! Nincs bűn és nincs büntetés! Élet van, tapasztalás, fejlődés, az út
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!