Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Az emberek többsége miért nem...

Az emberek többsége miért nem fél a haláltól?

Figyelt kérdés
jún. 2. 16:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
A rush c. filmben James Hunt azt mondta, hogy minél jobban hajszolod a halált, annál jobban érzed, hogy élsz. Úgy gondolom, hogy ebben van igazság.
jún. 2. 22:39
 22/29 anonim ***** válasza:
Az emberek nem a haláltól félnek, hanem az idő előtti haláltól. Amíg életerős, tettrekész vagy, addig meg mindenki úgy van vele, hogy őneki még nem jött el az ideje, eszébe sem jut ezen gondolkodni. És ez így van jól.
jún. 2. 22:42
 23/29 anonim ***** válasza:

18 hat speciel én azóta mióta tudom hogy mi az a halál, azóta nagyon betegnek és morbidnak tartom hogy elrohad majd a testünk….

Ezért akarok majd én hamvasztást, bár akkor már mindegy lesz hiszen te nem tudod hogy meghalsz…

Eredeti kérdésre, ösztönösen félünk.

Aki szorongó az meg minden nap 10x végiggondolja hogy egyszer csak az alvás tudatlanságából soha nem ebredsz majd fel, lehet hogy fiatalon és akkor jön a pánikroham

jún. 2. 22:43
 24/29 anonim válasza:
100%
En elegge felek tole
jún. 3. 01:35
 25/29 anonim ***** válasza:
71%
Az emberek többsége szerintem nagyon is fél a haláltól. Nem tudják elképzelni, hogy hogyan megy tovább a világ, hogy az ő egyszeri és megismételhetetlen személyük többé nem fog létezni, aggódnak a szeretteik miatt, vagy az odavezető úttól félnek, hogy szenvedni fognak pl.
jún. 3. 10:48
 26/29 Senior Séf ***** válasza:
67%
Mindenki fél a haláltól. Más kérdés, hogy felesleges gondolkodni rajta. Egyszer majd eljön,és akkor menni kell. Kész.
jún. 3. 15:36
 27/29 anonim válasza:
Akadt már torkodon a falat? Na akkor tapsolj!
jún. 4. 13:20
 28/29 anonim ***** válasza:
Melyik felmérésben áll ez?
jún. 4. 14:06
 29/29 anonim válasza:

Jobban félek a halál előtti szenvedéstől, amikor már teher vagy másoknak, már nyűg gondozni, és fájdalom látni a szenvedést. Amikor már nehéz megőrizni a méltóságot.

De aztán jön Jézus, aki helyet készített az Atya országában, Neked is, ha hiszel benne!

jún. 8. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!