Mi az igazi, karmikus oka annak, hogy ma az emberek túlnyomó többségének rettenetesen rossz memóriája van?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 15. 17:24
1/14 anonim válasza:
Nem tudatosak, nem élik át tudatosan a pillanatot így nincs mire emlékezzenek, átalusszák a napjukat.
2/14 Grimfox válasza:
Az, hogy a kényelmet választják. Feladják a szabadságukat az által, hogy a kényelmet biztosító eszközök százaira hagyatkoznak. Nem használják ki a szellemi kapacitásukat, sőt, kifejezetten elnyomják olyan tevékenységekkel, amik tompítják a tudatot, szükségtelenné teszik a gondolkodást, cserébe a testi kényelemért. Nincs figyelem, ritkán van szükség változatos tevékenységekre történő összpontosításra. Gépiesen betanult dolgokat használunk, és eltompítjuk magunkat, hogy ez ne váljon halálosan unalmassá.
3/14 anonim válasza:
Mondjuk felesleges dolgokra direkt nem is emlékszik az agy mert túlterhelt lenne
4/14 Grimfox válasza:
Az tény, de én például a nagyon fontos dolgokra sem emlékszem, és még így is túlterhelt az agyam...Csak akkor emlékszem, ha érdekel is, hiába nagyon fontos.
5/14 anonim válasza:
Gyerekkorban még tisztább az ember, nem olyan szennyezett a tudat, de sokan még ezt is átalusszák.
6/14 anonim válasza:
A memória akkor aktív, ha használják, aki rendszeresen tanul, vagy szellemi munkát végez, ahol emlékezni kell adatokra, ott nem lustul el az emlékezet.
8/14 anonim válasza:
Honnan veszed az állitásodat? Támaszd alá!
9/14 anonim válasza:
Nem értem ehhez hogy jön a karmikus ok
10/14 anonim válasza:
Szerintem ennek az az oka, hogy ... ne haragudj, mit is kérdeztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!