Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Az emberek többsége miért nem...

Az emberek többsége miért nem fél a haláltól?

Figyelt kérdés
jún. 2. 16:59
1 2 3
 11/29 Kedves Vezető ***** válasza:

Egész életükben próbálja elhesegetni a halál gondolatát a legtöbb ember.

Így tudnak élni.

Aztán vannak akik hisznek, stb..

Vannak akiknek teher az élet..

jún. 2. 20:09
 12/29 anonim ***** válasza:
A halál is olyan mint egy hosszú hosszú végtelen alvás.
jún. 2. 20:25
 13/29 anonim ***** válasza:
Én 58 éves vagyok.
jún. 2. 20:36
 14/29 anonim ***** válasza:
Nem jó érzés, hogy tudom kevesebb van hátra mint amennyi mögöttem. De mit lehet ez ellen tenni? Nem jó tudni hogy be fog következni. Azt nem mondanám, hogy félek inkább nem tudok mit kezdeni a dologgal.
jún. 2. 20:39
 15/29 anonim ***** válasza:
Én nem félek tőle, csak megalázónak tartom. A testből hulladék lesz, amit el kell tüntetni. Még úgy eltűnünk innen,mintha soha nem lettünk volna.
jún. 2. 20:56
 16/29 anonim ***** válasza:
Hát nagy sebességtől nem félek, mindegy hogy kocsi vagy motor, a magasságtól pl. ejtőernyőzéstől meg igen. Pedig mind halált okozhat.
jún. 2. 21:04
 17/29 Grimfox ***** válasza:
15. A halálban nem tapasztalsz semmi megaláztatást, így nem a halál a megalázó, hanem az élet. Az élet része a halál gondolata is, és a megaláztatás érzése is, nem a halálé.
jún. 2. 21:12
 18/29 anonim ***** válasza:
A tesből hulladék lesz. Most komolyan ez a legnagyobb bajod? :D
jún. 2. 21:23
 19/29 anonim válasza:
100%
Sok ember egész életében egy hulladék ;) tisztelet a sok kivételnek
jún. 2. 21:38
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem konfrontálódtak ezzel a kérdéssel ha sosem érezték veszélyben az életüket, éppen ezért amivel nem kell foglalkozniuk arról nem is tudnak, illetve nem is fáj. Ezt úgy definiálják hogy ők bizony nem félnek a haláltól, pedig lehet hogy félnek csak a tudatküszöb alá száműzték a problémát.
jún. 2. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!