Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Az emberek többsége miért nem...

Az emberek többsége miért nem fél a haláltól?

Figyelt kérdés
jún. 2. 16:59
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
58%
Mi oka lenne rá? A halál után nem aggódnak azon, hogy màr nem élnek.
jún. 2. 17:13
 2/29 anonim ***** válasza:
93%
Az emberek tobbsege nem gondol ra.
jún. 2. 17:38
 3/29 anonim válasza:
83%
Az emberek többsége szerintem pont hogy fél a haláltól.
jún. 2. 18:30
 4/29 anonim válasza:
61%
3-as vagyok.. csak gondolj bele hogy hány olyan ország van ahol rabszolgaként tartják az embereket, esetleg kegyetlenül elnyomják a nőket.. ezek az emberek inkább végigszenvedik az egész életüket, mert féltik az életüket, félnek a haláltól.
jún. 2. 18:31
 5/29 Szervizmérnök úr ***** válasza:
35%

Az életösztön általában még a súlyos fogyatékkal élők esetében is felülírja a halálvágyat.

Az evolúció során főleg azok szelektálódtak, akiknek van kedvük élni, akik lehetőleg nem aggódnak folyton a halál miatt sem.

Az életösztön egyik alapvető faktora a fajfenntartásnak, úgyhogy semmi különös.

jún. 2. 18:39
 6/29 anonim ***** válasza:
57%

Az emberek többsége fél a haláltól.

Tekintve mekkora abszurd baromság a kérdés maga, gondolom, ez is csak az a tipikus "idesz*rok valamit, aztán nem írok semmit" típusú poszt vasárnap délutánra.

jún. 2. 18:43
 7/29 anonim ***** válasza:
80%

Mi értelme lenne félni attól, ami mindenképpen utolér előbb vagy utóbb mindenkit. Ezen az alapon félhetnénk a víztől vagy a lélegzéstől is.

Azért sietni én sem fogok meghalni. Mivel hálás vagyok, hogy élhetek.

jún. 2. 19:22
 8/29 anonim ***** válasza:
55%
#7: hamis az előfeltevés, hogy csak olyan dolgokat tesz az ember, aminek van értelme.
jún. 2. 19:31
 9/29 anonim válasza:
Én nem félek tőle és nem is gondolok rá. Inkább az foglalkoztat, hogy meddig fogok élni.
jún. 2. 19:57
 10/29 Grimfox ***** válasza:
100%
7.A halálfélelem szükséges ahhoz, hogy a potenciális veszélyt elekerüljük, ennek mellékterméke, hogy gondolkodó emberként tudatában vagyunk a halálnak, és minimum aggaszt minket. Ez még nem is a túlzott félelem, hanem csak szimplán a tudatköszöb alatti ösztönösség. Egy hibás gondolatminta miatt ez megváltozhat, és vagy csökken, vagy túlfokozódik a halálfélelem. Többségében az emberek vagy a ösztönös aggodalommal élnek, vagy konkrétan félnek. Keveseknél alakul ki a csökkent halálfélelem, vagy annak teljes hiánya.
jún. 2. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!