Mit lehetett 2 élet közt?
Kicsit sokat kérdezek ma.
1944-74 biztosan volt egy előző életem. 1996-ban születtem meg, de anyukam már 92-ben is teherbe esett, csak akkor nem volt meg még a Solymári lakásunk és elvetette azt a magzatot, 96-ban már megvolt a lakás, így megszülethettem én is.
A kérdésem az hogy lehetett 1974 és 1996 közt? Az 22 év! Nincs emlékem vagy benyomásom arról.
Elméletben(a keleti iratok alapján) a lélek nem tapasztalja az időt. Nincs rá hatással. Mindegy, hogy 1, vagy 100 év telik el két élet között, az ugyanaz a lélek számára. Ugyanúgy az egyik születésből a másikba kerül, csak itt az eleven világban észleljük, hogy közben idő is telt el.
Az nem igazán állapítható meg, hogy a megszakított terhesség esetén is te készülődtél e. Nagy eséllyel nem.
Abortusz esetén a lélek általában újra ugyanabba a családba próbálkozik meg a leszületéssel, hiszen a számára kedvező feltételek (szülők genetikája, életkörülmények) változatlanok maradnak. Csupán az anyuka tudatalattijára kell hatnia pl. álmában, hogy legközelebb olyan döntést hozzon, hogy megtartja a megfogant magzatot.
Vagyis, nagy az esélye annak, hogy a "92"-es baba is te voltál... :)
Mivel akkor te nem voltál ebben a dimenzióban, értelmetlen azért belőle nézd, mert visszajöttél bele. Mintha vezetnél, leparkolnál, és utána kérdeznéd mi volt addig, míg nem voltál ott.., a kocsid szemszögéből semmi, nem is benne voltál.
Megnézlek.
Szokásos. Elmentél innen, tanultál még egy kicsit, majd kilényegültél akkori elmédből igazabb magaddá, aztán visszacsatlakoztál ide.
A 92-es magzat is te voltál.
Nyilván az oldal szempontjából lényeg a minél több kattintás, ezért tűrik meg ezt a rovatot is, ezzel temérdek ostobasággal együtt.
Ha valaki szerint ez normális, ami itt megy...
Szervízmérnök úr!
Részben igazad van szerintem.
Lehet te írtad ki a kérdést másik accountoddal.
Lehet tiéd ez a site és különböző módon generálod a forgalmat.
Nem tudom.
Arról viszont hallottam, hogy emberek alvás szerű állapotokban történeteket élnek meg, amit ők előző életekként azonosítanak.
Lehet a kérdés sem teljesen kamu, a kérdező nem veti el az előző életek hipotézisét és bővíteni szeretné ezen modeljét a köztes létekkel.
Ajánlom neked ezt a beszélgetést:
Igaz kamu, csak a kedvedért generáltam deepfake algoritmussal, hogy téged szivassalak.
Amúgy már nem emlékszem, hogy felparamétereztem-e az algoritmust, hogy az előző életeket is vegye bele a beszélgetésbe.
17.
Nem kellene kiindulni a saját lelkivilágodból, nem mindenki gondolkodik hozzád hasonlóan.
Szerintem sokkal visszataszítóbb, amikor egy troll miatt gyakorlatilag nem lehet normálisan fórumozni, mert ahogy meglátja nickem, belém köt, végül miatta még az én beírásom is törlik.
Egy összeférhetetlen kötekedő alak miatt, aki nem tűri meg más véleményét.
Pár napja kénytelen voltam panaszt is tenni ellened.
Akadj le rólam, amiket te magyarázol, ilyet én csak sajnálni tudom, kár erőlködni. Próbáld megállni, ne szólíts meg engem, csak önmagad járatod le ezzel a gyűlölködéssel.
Normális emberek nem azért látogatnak ilyen felületet, hogy egy gyűlőlködő alakot kelljen rendre elviselni, a maga kényszerképzeteivel együtt, mert rádásul még annyi intelligenciája sincs, hogy két hozzászólót meg tudna különböztetni egymástól, tartalmi / alaki sajátosságok alapján. Nagyon szánalmas ezt látni, csak egyszerűen nem fogod fel, hogy önmagad égeted szénné.
"Nem kellene kiindulni a saját lelkivilágodból, nem mindenki gondolkodik hozzád hasonlóan."
Akkor Te miért nem tartod magad ahhoz, amit a fenti mondatban megfogalmaztál? Miért érzel arra késztetést, hogy "temérdek ostobaságnak" nevezd azt, amit itt olvasol?
Miért nem tudod elfogadni, hogy nem mindenki gondolkozik úgy a fizikai halál utáni esetleges létezésről, mint Te?
Azon gondolkoztál valaha, hogy ezeknek az embereknek egy része a saját személyes megéléseire, megtapasztalásaira alapozza azt a meggyőződését, hogy létezik testen kívüli tudat, lélek, reinkarnáció?
Miért zaklat fel téged ennyire, hogy valaki másban hisz, mint te? Miben befolyásolja ez a te éltedet, életminőségedet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!