Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Olyan álmom volt hogy össze...

Olyan álmom volt hogy össze hazasodtunk a szerelmemmel de pár nap múlva meghalt. Én sírtam hogy olyan jó lehetett volna az élet de özvegy lettem. Aztán édesapám is meghalt és csak engem zaklattak hogy milyen legyen a sírja. Van egyáltalán jelentése?

Figyelt kérdés
20/N

2022. júl. 8. 08:41
 1/2 anonim válasza:
32%
Van egy kicsi jelentése, de nem sok. Annyi, hogy az egyik szeretted meg fog halni. De az apukád meg a szerelmed az csak a tudatalattid képzelete. Általában azt álmodjuk amire vágyunk és amit szeretnénk. De mikor már kétszer vagy annál többször hal meg valaki az álmodban(lényegtelen hogy ki azt épp az agyad képzeli bele de általában nem az a személy) tehát az azt jelenti gogy egy szeretted meghal
2022. júl. 8. 10:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Nincs.
2022. júl. 8. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!