Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Pók ( Fekete özvegy) Mit...

Pók ( Fekete özvegy) Mit jelenthet az álom?

Figyelt kérdés

Üdv !

Álmomban találtam egy pókot majd mikor jobban megnéztem megvoltam győződve arról hogy egy Fekete Özvegy az !!

Befogtam valami tálba és tettem rá fedőt meg akartam valakinek mutatni majd mikor fel emeltem a fedőt és elkezdtem rázni a tálat hogy álljon lábra a pók , a Pók megmarta a hüvelykujjam !! Ezután fel is riadtam ! Amugy nem félek a pókoktól meg semmi ilyen !!

2016. aug. 20. 09:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha pókkal álmodsz álmodban az általában félelmet jelent. Nos, mondod nem félsz a pókoktól, de attól még ha pókkal álmodsz az félelmet jelent, ha fekete özveggyel akkor meg egy bizonyos fóbiára utal az álmod, ami egyszer majd váratlan helyzetben le fog rád csapni. Ezt jelenti az, hogy megmarta a hüvelykujjad!
2016. aug. 20. 11:04
 2/4 anonim ***** válasza:

1. grat ez a tökéletes félreértelmezés.

Nem szószerint és nem egyenes olvasatban fejthető az álmok szimbólumrendszere.

Érzelmi ok van a háttérben.

A figyelmeztetés az hogy a döntésben az érzelmeket kezeld a helyükön! Ne légy hideg, de ne csak az alapján dönts!

2016. aug. 20. 15:25
 3/4 anonim ***** válasza:
A pókmarás, a kutyaharapás, bármiféle vadállat-támadás ugyanazt fedi: Ezek a kiszámíthatatlan vadállatok az ösztöneid. Először rácsodálkozol, és kézbe veszed, majd -mintegy felismerve a benne rejlő veszélyt- bezárod egy üvegbe. De nem tudsz ellenállni a hívásának, és próbára teszed az üveget. Azonban a ,,pók'' nem marad bent, kimászik, és megharap, kvázi szembesít az ösztöneid erejével...
2016. aug. 20. 23:42
 4/4 anonim ***** válasza:

...és a marás útján tudatja, milyen értelmetlen bizonyos esetekben bezárni ezeket az ösztönöket.

Mindezek ellenére nem árt, ha mindig van kéznél egy befőttesüveg; van, hogy a pók jobb helyen van odabenn. :-)

2016. aug. 20. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!