Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az álmom?

Mit jelenthet az álmom?

Figyelt kérdés
Álmomban volt egy menyasszon, nem tudom ki, nem láttam pontosan és férj jelöltjét feldarabolva vitték el neki egy dobozban. Elég rossz érzésű álom volt. Egyébként pár hete hallottam, hogy egy régi barátnom apukája meghalt és mintha ő lett volna álmomba is a halott. Mit jelenthet?

2016. aug. 19. 20:54
 1/1 anonim válasza:

Szia!

Álmodban menyasszonyt látni örömöt jelent, esetleg erős vágyat a házasságra/biztonságra/boldogságra.

A férj nőknél erotikus szimbólum, férfiaknál szembenézés önmagukkal, hibáik önkritikus felismerése.

Dobozt/ládát látni/venni azt jelenti, hogy egy titkot tudunk meg. A dobozt nyitva látni: óvakodjunk a tolvajoktól. Halottat látni: nehéz helyzetben többnyire váratlan segítséget jelent, vagy jó hírt kapunk, egy régi vágy teljesülését is jelentheti. Az álmokban a halott önmagában egyébként az elintézett dolgok szimbóluma, melyekben a személyes kérdéseket még nem tisztáztuk teljesen. Még az is elképzelhető, hogy a halálhír nagyon megrázott, belgondoltál abba, hogy ő már nincs többé, és ezért láttad így feldarabolva azt a bizonyos férfit.

Remélem tudtam segíteni!

Szép estét!

2016. aug. 19. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!