Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az almom?

Mit jelenthet ez az almom?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam hogy.

Sétáltunk azzal a fiuval aki nekem tetszik és zenét hallgattam o csak mellettem jött. Egyszercsak kihuztam a fülesemet és elkezdtem mondani hogy én álltalában nem ilyen vagyok és sokat beszélek és már nem birom ki hogy ne beszéljek..

Erre elmosolyodott és tovabb mentünk..

Megálltunk egy ház elött. Ő pedig elkezdett egy másik csajjal beszelni akit amugy en is ismerek...

És többen lettünk.

Megjelent egy nö es azt mondta hogy aki hangoskodott annak meghuzza a fulet..

En megkerdeztem hogy nekem os meg huzza erre azt felelte hogy nem mert en n hangoskodtam.

Ezzel tovabb is mentuk aztan megjelent a bnom és mondta hogy ott van az a fiu aki neki tetszik és én odamentem a fiuhoz és megöleltem mert tudtam hogy almodok....aztan tovann mentunk.

Jott egy kocsi es en meg ele alltam mert kivancsi voltam hogy milyen ha elut egy auto es itt is tudtam hogy almodok...

Elutott eloszor nem kaptam levegot de utanna kimasztam alola es kaptam levegőt.

A masik kerdesem pedig az lenne hogy hogyan tudtam az almomba hogy csak almodok?

2016. aug. 9. 01:20
 1/1 anonim válasza:
Keress rá kulcsszavakra itt: [link]
2016. aug. 9. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!