Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez a visszatérő álmom?

Mit jelent ez a visszatérő álmom?

Figyelt kérdés

Minden hónapban legalább 1 alkalommal azt álmodom, hogy repülőn vagyunk, de a felszállás sosem sikerül.Mindig van valami probléma: zuhanni kezdünk, kényszerleszállás, nem tudunk felemelkedni stb.

Mindig túlélem. Az utazásra kijelölt helyszín álmomban mindig változó. Sőt, néha azt sem tudom, hogy miért,csak ott vagyok a repülőn.

Van, külső szemlélőként nézem, ahogy lezuhan egy repülő, és kigyullad.

Kb. 1 éve van ez a visszatérő álmom, bugyuta akciófilmeket nem nézek, repülni se sűrűn szoktam, ami ezeket előhozhatná.

2016. aug. 1. 09:32
 1/4 anonim válasza:

Vannak olyan oldalak, amikbe ha beírod a kulcsszavakat, akkor kiadja a jelentését.

De ha nagyon zavarnak ezek az álmok, menj el pszichológushoz. Ő jobban megfejtené az álmodat!:)

2016. aug. 1. 09:59
 2/4 Ezot Erik válasza:
Félsz valamitől, pontosabban nem mersz belevágni valami nagyobb horderejű dologba, ami akár katasztrofálisan is végződhet.
2016. aug. 1. 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Az utazás rendszerint az életutat jelképezi álmainkban,s így annak zavarai,az életút zavarait jelzi.

Mivel visszatérő álom,komolyan kell venni üzenetét!

Nem ismerem körülményeidet,de az az érzésem,nem jó kapitányod van,vagy segédmunkás vezeti a géped(életed).

2016. aug. 2. 08:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Változást szeretnél,de félsz is tőle.
2016. aug. 11. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!