Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Régebben volt egy visszatérő...

Régebben volt egy visszatérő álmom: Mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Úgy kezdődött, hogy átmentem a mamámékhoz, és arra sétálgattam, mikor az egyik szomszédjukban megláttam egy medvét. Semmi nem volt, néztem a gyönyörű tájat. Egy másik álmomban ismét elsétáltam a medve ketrece mellett, néztem a tájat, aztán visszafele láttam, hogy a medve kiszabadult. Megijedtem, hirtelen felugrottam egy biciklire és tekertem vissza a mamámékhoz. Nem voltam elég gyors, a medve követett engem, sőt aztán még többen is lettek. Még a házba is bejöttek, én meg a mamámékkal elrejtőztem. Egy másik álomban már a saját házunknál támadott meg, de még éppenhogy elértük a liftet (panel). Az utolsó álmomban, (róla) már a 3. emeletre is feljött, az 5. és 6. emelet pedig együtt reszketett. Ekkor vége lett az álmomnak. Mit jelent ez?

2016. ápr. 5. 08:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Álmainkban az állatok,rendszerint az ösztöneinket jelképezik.A medve a nyers erőt,a erőszakot jelképezi,mint a nemzetek jelképeiben.(Oroszország.)

Álmodból úgy tűnik,valaki erőszakjának vagy kitéve,s ez ellen nem tudsz tenni.

Elgondolkoztam a medve elleni küzdelem módszerein.Az egyik a csapda,melybe rendszerint belefut.A tűztől fél.

Rendszerint szemből támad.

Javaslom,hogy tanulmányozd a medve elleni harcmodort,s ebből tanuld meg,hogy a medve által jelképezett jellemű emberrel miként szállhatsz szembe!

2016. ápr. 6. 07:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Valamint volt még egy fura álmom, amit megkérdezek, mit jelenthet: azt álmodtam, hogy a nagy semmiből lóg egy hinta, és azon hintázom. Ez csak egyszeri alkalom volt.
2016. ápr. 6. 08:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Hintapolitika a transzcendens létezésében való hitben.
2016. ápr. 7. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!