Mit jelenthet ez a visszatérő álom helyszín? Mit gondoltok? Nagyon erdekelne.
legutóbb kb másfél 2 éve szerepelt álmomban de eddig kb 8-9x szerepelt és szinte mindre rendesen emlekszem. Előző lakásba sétáltam, nem volt senki sehol, teljes csend volt se autók se madarak semmi. Rendes nappali világosság volt, besutott a nap az ablakon. Lesetaltam a lépcsőn és bementem apamek lakásába. Meg a régi butorozas volt, amikor még a papamek laktak ott. Elindultam a folyosón ami L alakú. Folyosó kicsit sötétebb volt mert csak szembe egy kis ablak volt. Befordultam a folyosón, es ott volt egy fehér ajtó, amit kinyitottam. A furdoszobanak kellett volna a valóságban ott lenni amúgy. De egy szoba volt ott. Fehérre festve. Szürkés szőnyeg. Szemben a falon egy ablak van csak, az is kicsi, keskeny. (kb 20centi széles fel méter magas lehet saccra) előtte fehéres függöny van, hogy nem lehet kilatni az ablakon, de a nap besut rajta, és látni a napsugarakat mint amikor por van a levegőben. Az ajtó mellett mind a két oldalt 1-1 ágy. 1 szemelyesek. Olyan hosszú a szoba mint az ágyak, és olyan széles hogy a 2 ágy pont elfer, és középen vagy egy ajtó szélességű sáv a kettő ágy közt. És itt egy kellemes érzés fogott el mint mindig, és csak nézelődtem, nem mentem be. A küszöbön álltam csak. Elbambultam és felebredtem szinte mindig akárcsak ma.
Magamtól találom meg mindig, 1x vezetett csak oda egy alom alak. Amikor nem bambultam el s ébredtem fel, akkor meg kis idő után becsuktam az ajtót és elsetaltam.
Ez a szoba szokott régebben megjelenni, az ablak, az ágyak elrendezése és szóba "merete" mindig ugyan ilyen akárcsak hogy mindig kellemes érzés fog el, csönd van, és a nap besut és nem látni ki a fuggonyocske miatt. Max az ágy, padló színe változik, és volt olyan amikor kis polc is volt mind2 ágy felett.
Viszont mindig megalltam előtte soha se mentem be, egy lépéssel se.
Próbálkozz a tudatos álommal :) most így nem tudom leírni mert rengeteg módszer van,de az a lényege hogy pl rémálomnál tudod irányítani,hogy jó vége légyen :) talán nálad is segít,ki tudod deríteni a fejedben hogy mi a jelentese
Keress rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!