Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Visszatérő álom miért nem...

Manó1235 kérdése:

Visszatérő álom miért nem múlik el?

Figyelt kérdés
Szellemmel szoktam álmodni, már legalább 15 alkalommal sosem látom az alakját csak érzem hogy ott van. És nagyon rossz érzések kerítenek hatalmukba, félek tőle. Nem mond soha semmit van hogy tárgyakat mozgat.A helyszín van mikor ugyan az van mikor más de a szellem mindig benne van az álmomban. És érdekelne vajon miért álmodom újra és újra? 22/L

2016. márc. 30. 06:56
 1/3 hunbula ***** válasza:

Valamitől félsz a való életben, amit nem tudsz megoldani, ezt jelképezi a szellem az álmodban. Figyeld meg hogy éberen mik azok a dolgok, amik félelmet keltenek benned.

Álomszótár szerint azt jelenti, ha szellemet látsz álmodban, hogy valami olyat próbálsz megszerezni, ami már elérhetetlen; illetve hogy elhagyatottnak érzed magad, és hogy nem számíthatsz a körülötted lévők támogatására.

De mivel félsz tőle szerintem azon a vonalon indulj el :)

2016. márc. 30. 07:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Kérlek írj álmaidról magánban nekem,vagy keress egy pszichológust,mielőtt súlyosabb tüneteid lennének!
2016. márc. 31. 07:55
 3/3 anonim ***** válasza:
A visszatérő álom azért nem múlik el, mert az egy visszatérő álom. 😂 am könyörgök ne foglalkozzatok már álomfejtegetéssel, semmi értelme, és mellesleg veszélyes is, ne olvass horrorregényeket, filmeket, álomban az ember valóban képes megoldani problémákat, de ebben az esetben a félelmek kivetülése is lehet, valami ami aggaszt, de ne foglalkozz az álommal, mert annak semmi értelme.
2016. márc. 31. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!