Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Visszatérő álom. Vajon mit...

Visszatérő álom. Vajon mit jelent?

Figyelt kérdés

Van egy visszatérő álmom. Vagyis nem pontosan visszatérő álom,mert a helyszín és a körítés változik,de a szereplők és a helyzet mindig ugyanaz.

Az egyik szereplő én vagyok,a másik pedig az általános sulis osztályfőnököm,akit egyébként már évek óta nem láttam. Nem tartjuk a kapcsolatot. Nem is gondolok rá napközben. Álmomban viszont gyakran megjelenik. És olyankor mindig ugyanaz a sztori: egymásba szeretünk,egy darabig próbáljuk titkolni mások előtt,de végül mindig felvállaljuk és roppant boldogok vagyunk. Álmomban ő mindig annyi idős,mint annak idején,amikor tanított,én viszont jelenkori önmagam vagyok. Soha semmilyen vonzalmat nem éreztem iránta,csupán tiszteltem ,becsültem,és nagyon jó tanárnak tartottam.

Akkor vajon most miért álmodok vele ilyet?

#visszatérő-álom
2016. febr. 13. 16:35
 1/1 anonim ***** válasza:
anya-komplexus.
2016. febr. 14. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!