Miért próbál megölni a saját elmém (elég durva évek óta visszatérő álom)?
Tedd rendbe az életed,a való világban.
Feldolgozatlan trauma lehet a háttérben.
Pedig jól beszél az előttem szóló. A negatív álmok mindig stresszből és lelki problémákból adódnak.
Nekem régen volt pl. olyan, hogy az egyik pasimnak az édesanyja lelkileg nagyon tropa volt, mindenkit utált, saját magát is. Állandóan kritizált és kiabált mindenkivel. Róla pl. álmodtam olyanokat, hogy meg akart ölni engem, kergetett késsel, meg hasonlók. Mindezt azért, mert valamilyen szinten én is tartottam akkor még tőle és nem tudtam kezelni a helyzetet.
Olyan is volt, egy visszatérő álom, hogy bringával mentem, és az első gumi beszorult a járda lapjai közé, én meg pofára estem. Amióta békét teremtettem magamban, azóta nem jött elő ez az álom sem.
Szóval nem feltétlen nem kell nagy dolgokra gondolni, a negatív álmok apróbb lelki dolgok miatt is előjöhetnek.
Lehet mégsem dolgoztad fel.
Mi volt az a trauma?
Jelenleg mit gondolsz róla, és milyen érzéseket társítasz hozzá?
Az álom miattad van. Te okozod nagy valószínűséggel magadnak a rémálmokat, a te életeddel, amit te hoztál létre!
Az álmod ezt jelenti:
Van egy számodra ismeretlen akadály, ami elől hiába próbálsz elfutni, az mindig utolér. Tehetetlenséged magadban tükröződik vissza, mert egyszerűen nem tudod a saját gondjaidat kellőképpen megoldani.
Az elméd figyelmeztetni akar, hogy nem lesz jó vége annak, amit most csinálsz.
Mi történik akkor, ha ellenállás nélkül hagyod lefutni az álmot?
Volt már ilyen?
Ha nem akkor ezzel tegyél egy próbát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!