Mit jelenthet ez a visszatérő álom?
Előzetesnek annyit, hogy a nagyszüleimnek van egy telke, de nem ott laknak (nem elhagyatott, mert mindig gondozzák. Lenyírják a füvet stb. És vannak szomszédai is ennek a teleknek, akiket közelebbről is ismerünk.) De egyenlőre ez egy üres telek.
A visszatérő álmom ott játszódik, mégpedig arról szól,hogy este lemegyek a föld alá egy csiga lépcsőn és hallok valakiket valami rosszról beszélgetni (sose tudom miről, az arcokat se ismerem fel) én megállok a csiga lépcső közepénél,hogy ne lássanak meg és halljam mit beszélnek. Ekkor sajnos meglátnak és én elkezdek menekülni kifelé, de sose tudom mi történik utána, mert mindig ilyenkor ébredek fel.
Már nagyon régóta ez az álom gyötör. Még kicsi gyerek koromba is ezt álmodtam nagyon sokszor.. (kb 5 éves korom óta)
16/l
a tudattalanodból egy leválasztott részeddel álmodsz.
Ha hagyod hogy "elkapjanak" akkor visszatér hozzád a részed. Nem lesz semmi bajod.
Szerintem ennek az álomnak üzenet jellege van.
Abban a környezetben ahol élsz (ez jelenti az üres, de ismerős telket), nem arra kellene figyelned és érdekesnek találnod (ne lássanak, de halljam mit beszélnek) amik „lefelé vezetnek”. Valamint mindenkinek lehetnek olyan gondolatai, késztetései, melyek „lefelé vezetnek”, de nem szabad ezekkel sokat foglalkozni, állandóan ezekkel tölteni az időt.
Az álmod ere figyelmeztet, hogy egyrészt a környezeted, de te magadban is hordozol olyan ösztönöket, melyeket ha hagyod magadon eluralkodni (kíváncsivá tesz) akkor ezek számodra sokkal veszélyesebbek, mint más átlagos ember számára.
Ilyen lehet pld. a cigi, egy kis iszogatás, vagy a könnyű drogok, vagy az éretlen szex is.
Tehát vannak olyan emberek, akik számára egy-egy cigi, vagy füves cigi nem okoz függőséget, és ezek nem tudják „levinni magukhoz a mélybe”, de te nálad ez valószínűleg sokkal veszélyesebb lehet, és az álmod erre figyelmeztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!