Mit jelenthet ez a visszatérő álom? Halál, nagybácsi, autó, pénz, lopás
Visszatérő, ma másodjára ugyan azt álmodom. Volt egy kocsink, amit nagyapám testvérétől kaptunk, 1,5 éve eladtuk. Ő sajnos év elején meghalt. Pont a szalagtűzőmre készültünk, vagy talán pont az nap este volt, nagyanyámék voltam. Nagyapám egy másik testvére által a halála előtt nekem elrakott ajándékot adott át, meg 30.000 Ft-ot. Az adott ajándék be volt csomagolva, nem bontottam ki. Ekkor következő kép, hogy nagyanyáméktól kb 300 m-re megyünk, autóval. Ekkor nem tudom, hogy a kocsit otthagytuk, vagy átparkoltunk kb 200 m-re, egy kocsma elé. Azt sem tudom, hogy ezek a helyszínek hogy jöttek be. Bementünk, egy házhoz. Nem emlékszem mit csináltunk ott. Aztán valamiért kimentem, a kocsi nem volt ott. Ekkor átnéztem a kocsma elé, ott sem volt a kocsi. Ekkor visszamentem a házhoz. Az ajándék és a pénz a kocsiba volt. Majd reggel tűnt fel, hogy nincs sehol az autó. De apám valamiért nem hívott rendőrt. Ja, még annyi, hogy az ajándékra valami olyasmi volt ráírva, hogy :"betegségem után...decemberbe..."és a többi nem rémlik. Lényege az volt, hogy Betegsége súlyossá válása után, -nem emlékszem melyik évbe halt meg, de az is benne volt- decemberben rakta el. De hogy miért pont a szalagtűzőmre?
A szalagtűzőm 2 hét múlva lesz, az autót már 1,5-2 éve eladtuk, soha semmit nem hagyok a kocsiba, még a forgalmit sem, nemhogy pénzt, az ajándékot pedig mindig megnézem. Nagyapámnak pont 3 napja volt a 73. szülinapja. A testvére ügyében, akitől az autó is volt, és idén év elején halt meg, most hagyatéki per folyik. Hogy talán ehhez lenne köze? Mert azt szerettem volna, ha ad valami jelet, hogy tényleg úgy gondolta-e, ahogy állítják a szóbeli végrendeletet, mert előtte még nem így mondta. Akkor befejeztük, és nem cirkuszounk. De ha nem így gondolta, akkor viszont kérünk mindent, ami jár.
Lehetséges , hogy a hagyatéki eljárás után valamennyi örökség nektek is jutni. Szóbeli végrendelet egyébként csak akkor érvényes, ha azt legalább 2 tanú előtt tette, olyan nyelven, amin a tanúk értettek, és nem volt már módjában írásbeli végrendeletet tenni.
Egyébként meg a hármas számnak van jelentősége: a hármas egyfajta megállapodást, egy vita eldőlését jelképezi, az autó pedig mindig valamilyen változást. A 200-as pedig valami olyasmit, hogy ez a döntés, ami változást hoz, nem lesz zökkenőmentes: valami vitát fog szülni a szüleid/ rokonaid közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!