Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a visszatérő...

Mit jelenthet ez a visszatérő rossz álom?

Figyelt kérdés
2 gyerekes anyuka vagyok, nyáron születik a 3. Babánk. Már többször álmodtam azt, hogy körhintára ülünk. Apjuk előttem ül a fiunkkal, én hátuk mögótt. Végig rettegek hogy a fiunk kiesik az ülésből kiabálok a férjemmel hogy vigyázzon rá, ki ne csússzon. Közben én próbálok kapaszkodni mindenféle szedett vedett módon összerakott körhintába ami ráadásul úgy indul mint egy óriás kerék a végén pedig borzasztó hullámvasút lesz. Folyamatosan aggódok a fiam miatt, és amiatt hogy nekem terhesen nem is lett volna szabad felülnöm. A vége mindig az hogy kiabálok a gép üzemeltetőjének hogy állítsa meg, de kinevetnek. És közben rettentően félek hogy kiesek és hogy a fiunk kiesik! Mit jelenthet ez?
2016. márc. 23. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Állati módon véded a gyerekeidet. Egy gyakorlati példád te is láthatsz a Barátok közben, ahol épp liberális módon féltenek mindentől egy kisbabát.

A nőstény állatok sokszor agresszívabbak a világgal, így védik a kicsinyüket.

Az emberi nőstények is hajlamosak az állati agresszióra. Van, akinek a közelében nem lehet levegőt szívni, mert neked ugrik, és jön a ne a gyerek közelében csináld, vagy rossz a babának szöveg.

2016. márc. 23. 18:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem vagyok paramami. Legalábbis a valóságban nem. Bár azt hozzátenném hogy iszonyatosan félek a magasban. Álmomban is ugyanez az érzés kerít hatalmába. A magasságtól félek, és a gyereket is a magasságtól féltem.
2016. márc. 23. 18:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Én nem emberi nősténynek, hanem embernek gondolom magam, persze aki másnak érzi magát, akár vissza is mászhat a fára.

Nos, Ha egy álom ismétlődő, akkor inkább figyelmeztető jellegű.Valamire fel akarja hívni a figyelmed.

Úgy tűnik, a családban a férjedé az irányító szerep és nem igazán bízol benne, vagy talán valóban nincs a gyermeked a legnagyobb biztonságban nála.Talán hebehurgya, vagy más gond van a pároddal...Úgy összességében az életetek talán nem a leg rendezettebb most.Terhesen nem lenne szabad ennyi aggodalomban élned, ezt is az álom sugallja jó szándékúan.Talán olyanok irányítják az életedet, akik nem veszik komolyan a meglátásaid, aggodalmaid.Érdemes lenne elgondolkozni a családodon, párodon, életeden és amiben úgy látod jónak, abban vedd át az irányítást, de ne a vak aggodalom, hanem a józan átgondoltság és a legjobb megérzéseid vezessenek.

2016. márc. 23. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!