Álmomban én voltam Dél-Korea. Jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
Nem fogyasztottam alkoholt az eset előtt.2016. aug. 18. 22:32
1/9 A kérdező kommentje:
Annyira jó lenne, ha válaszolnátok.
2016. aug. 18. 23:11
3/9 anonim válasza:
2-es, az Észak-Korea lenne.
Kérdező, hogy lehet valaki egy ország?! Még álomban sem tudom ezt elképzelni, maximum nagyon metaforikusan, de biztos azért, mert nem próbáltam még semmilyen kemény hallucinogén drogot...
4/9 anonim válasza:
Az attól függ, jelent e számodra valamit Korea? De szerintem csak mélyebb benyomást keltett benned egy koreai film, egy hír, egy cikk, amit elolvastál, ilyesmi.
És hogy érted azt, hogy te voltál Dél-Korea? Kifejtenéd, ez érdekes?
5/9 A kérdező kommentje:
Kellemetlen,szorongó érzés fogott el, Észak-Korea miatt. Ott volt szorosan mellettem, az egyetlen, akivel érintkeztem, az ellenségem. Mint amikor az osztályban a legelviselhetetlenebb ember mellé ültetnek, és nem tudsz szabadulni tőle. És pont azon gondolkodtam, hogy miért pont rám jutott ez a sors, hogy Dél-Korea vagyok. Az imperialista barátaimtól pedig elválasztott a tenger, kiabáltam nekik, válaszoltak, hallottak engem, de mégis csak az ellenség volt közel. Rossz volt.
2016. aug. 19. 11:38
6/9 anonim válasza:
Jó, oké, ez így leírva egész szépen hangzik, de nem túl képszerű... bocs, vizuális típus vagyok... tehát ezt úgy kell elképzelni, hogy te emberi alakban voltál, és Észak-Korea is, aki egy nagyon ellenszenves ember képében jelent meg?
7/9 anonim válasza:
Lol, mint a Hetalia című animében? :P Izgi lehetett...
8/9 anonim válasza:
Szimbolikus, már-már túlzottan is az.
Ha ez valóban egy álom volt, akkor a fenti magyarázatoddal lényegében meg is válaszoltad a saját kérdésedet.
A Nap sugaraiban fürdőzve az ég felé törő virágszál, tüskés bozóttal körülvéve, melyektől azonban mégsem szabadulhat teljesen, hiszen egyazon föld táplálja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!