Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban fel akartak akasztani...

Álmomban fel akartak akasztani, mert azt hitték, megöltem valakit. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés
Emlékszem, hogy egy platós kocsin hozták a kertünkbe az akasztófát (XD), és én fel is voltam készülve rá, halál nyugodt voltam, meg minden, aztán amikor már akartak felkötni, elkezdtem mondani, hogy nem is öltem meg senkit, meg hogy mekkora idióták a rendőrök, mert nem is nyomoznak ki semmit rendesen, blablabla... És addig mondtam a magamét, amíg el nem engedtek, és be nem látták, hogy igazam van.

2016. aug. 8. 22:37
 1/2 anonim válasza:
Lehet hogy a nemregen vagy nemsokara lesz egy ember aki valamiert be akar martani mert esetleg tettel valamit ellene vagy csak egyszeruen ilyen kedve van nem tudom 😂 na szoval hogy elhiteti a tobbiekkel hogy ez megtortent de aztan a vegen a tobbiek rajonnek hogy jaj hat ez megse volt igy.En erre tudok gondolni.Azert remelem valamenyit segithettem ezzel a katyvasszal.😉
2016. aug. 10. 13:59
 2/2 anonim válasza:

Vegyél egy àlmoskönyvet! Sok mindenben segít. Tudomásom szerint nem is olyan drága...továbbá könyvtárakban is megtalálható.

És még valami, álmok megfejtésénél soha ne gondolj a legegyszerűbb megoldásra. :)

2016. aug. 10. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!