Mit jelent, ha az álmomban nem látok rendesen?
Szerintem ilyenkor az van, hogy a tested baromi fáradt, de mégis felületesen alszol.A szemedet alvás közben résnyire nyitod és az azon beszűrödő fény, meg a félálomban látott, nem teljesen tiszta álomkép keveredik.Volt már nekem is ilyen.
Érdekességként megjegyzem, nekem szokott néha tudatos álmom lenni, ez általában akkor jön, ha hajnali felkelés után megengedhetem magamnak, hogy visszaalszom...Nos, ilyenkor néha teljesen tisztában vagyok azzal, hogy álmodom és az érzékeim nagyon kitisztulnak, beleértve a látást is, kizárólag ezekben az álmokban fordul elő, hogy rendkívüli módon kiélesedik a látásom, mindent nagyon pontosan, aprólékosan látok, egészen távoli és apró dolgokat is.Sőt, rá tudok közeliteni azokra a dolgokra, amiket jobban akarok látni.Pedig én is szemüveges vagyok,gyerekkorom óta de álmomban sosem!Álmomban mindíg hibátlan a látásom.
A látás,meglátás szimbóluma,az ismeret,a tájékozottság.
Álmod arra utal,hogy a világ dolgait nem látod át annyira,amennyire szeretnéd,vagy legalábbis ezt gondolod magadról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!