Álmomban várandós voltam, ez mit jelent?
Az éjjel azt álmodtam, hogy otthon a szüleimmel beszélgettünk, én ki mentem az udvarra, és észre vettem a nagy hasamat, és álmomban tényleg dettó ugyanúgy nézett ki, mintha kajak terhes lennék..
Utána hírtelen az orvosnál kötöttem ki, a nővérem volt velem, és azt mondta, hogy -" Te lány, neked ikreid fognak születni, mert olyan nagy a hasad"
És igen, tényleg úgy volt, hogy ikreim lesznek.. én meg boldog is voltam, jó érzés volt.... Aki tudja, hogy mi lehet ennek az oka, amiért ezt álmodtam, az nyugodtan írja meg, nagyon kivi vagyok.....
17/l
Semmit sem jelent. Én is álmodtam már többször, hogy terhes vagyok, de igazából nem voltam.
Talán gondolkoztál mostanában a babákon, anyaságon, családon. Ezért jött elő álmodban is.
Azt hogy az 5., REM fázisba értél, ezt erős agyi aktivitás jellemzi, ekkor álmodunk. A mozgatóizmok átmenetileg lebénulnak.
"A szemek gyors mozgást végeznek mindenféle irányban, a végtagok izmai átmenetileg képtelenek a mozgásra. Az álmok túlnyomó többsége a REM fázisban történik. A vizsgálatok szerint ekkor az agynak azok a területei aktívak, amelyek a tanulásban, a gondolkodásban, a dolgok megszervezésében vesznek részt."
Nem jelent semmit. Nekem is volt már ilyen álmom, nem történt semmi.
Sőt ma éjjel azt álmodtam, hogy egy fél kiló kenyérrel a hónom alatt mászkáltam mindenfelé....vajon mit jelenthet? (elárulom semmit :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!