Jézussal álmodtam. Jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
Református vagyok, és hiszek Istenben és Jézusban. Azt álmodtam, hogy egy parkban Jézus ül egy padon. Anyukám biztatott, hogy menjek oda hozzá. Odamentem, és beszélgettem vele, de már nem emlékszem miről. Ennyi. Reggel, amikor felébredtem, elmeséltem anyukámnak, hogy ezt álmodtam. Anya szerint ez valami jel. Szerintetek? 13/L2016. aug. 19. 17:22
2/11 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces :p
2016. aug. 19. 17:39
3/11 anonim válasza:
Én is álmodtam már vele. Nekem egy próba tételt adott.
4/11 Ozmium42 válasza:
Ez nem jel. Vallásosan nevelnek, és a vallásod megjelenik az álmaidban is.
5/11 anonim válasza:
Szerintem ez egy jel, hogy Istentől kaptál egy szent küldetést - feladatod mától kezdve az, hogy kimenj random csövesekkel beszélgetni a parkba, és ezzel szolgáld az Urat.
6/11 anonim válasza:
Megan Foxal álmodtam, jelenthet valamit?
7/11 A kérdező kommentje:
Itt mindenki ilyen tapló?!?!
2016. aug. 19. 22:39
8/11 A kérdező kommentje:
Tisztelet a kivételnek
2016. aug. 19. 22:49
10/11 anonim válasza:
Kedves Pergike!
Ne csodálkozz,hogy sok ember számára nincs értelme az álmoknak,mert csak értelmes elméből születik értelmes álom!
A te álmod értelmes volt.
Jézus egyszer azt mondta,ha valami jót megteszel egy legkissebbel csupán a jóért,akkor vele tetted meg azt.
Ha egy parkban síró gyermeket megvígasztalsz,egy gyászolóval együtt síró Jézust vígasztaltad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!