Jézussal álmodtam. Szerintetek mit jelent? (a többi lenn)
Őszintén szólva nekem rögtön íz ugrott be, hogy még ha nem is vagyunk hívők (én sem), sok alapdolgot tudunk a vallásról. Tehát tudjuk, hogy "van" Jézus, Máris, Isten stb... Tehát ha nem is hiszünk bennük, attól még ott van a téma a mindennapjainkban, tehát kicsit az életünk része ez a hit-nem hit vita.
Szerintem a probléma, ami miatt most is megrogytál lelkileg, az olyan számodra, ami most kilátástalanságot, megoldhatatlanságot jelent, és ezért egy fiktív személyt kell "hívni" segítségül, aki végül segít megoldani a problémát. Talán nem tudom teljesen jól megfogalmazni, de szerintem bizonytalan vagy abban, hogy sikerül-e kilábalni ebből a dologból, ami most a rossz. Tehát Jézus az, akiről semmi biztosat nem tudunk, csak feltételezéseket, tehát azt is feltételezhetjük, hogy ő tud segíteni az ilyen kilátástalan helyzetekben. :)
Talán nincs igazam...de ezt szerettem volna kifejteni.
15L
Jézus segített a jó útra térni! :)
Legalábbis arra utal,hogy változtass az életeden!
Imádkozz reggel,este,s ha van rá lehetőséged,délben is,de persze imádkozhatsz bármikor! :)
Tarts mindig magadnál egy rózsafüzért,és bízz az Istenben!
Rendbe fog jönni minden,meglátod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!