Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet a fekete özvegy...

Mit jelenthet a fekete özvegy csípése álomban?

Figyelt kérdés
Álmomban egy idegen lány szórakozott a pókkal, gyújtogatta és kínozta szegényt, az egész annyira felháborító és visszataszító volt. Ő nagyon büszke volt magára és felém tolta a haldokló fekete özvegyet, pedig tudta, hogy félek tőle. A pók belém mart és eleinte csak egy kis seb látszódott, majd felnyílt az egész hüvelykujjam. Nagyon mély és hosszú volt a seb, de tiszta volt, csak a hús látszódott. Próbáltam összevarrni és összeragasztani is, de folyton szétnyílt. Valaki álmodott már hasonlót vagy van ötlete, hogy mit jelenthet? Nagyon élethű volt.

2016. jún. 22. 09:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Az is fontos hogy mi történt előtte vagy utána
2016. jún. 22. 09:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Így első nekifutásra azt mondanám, hogy a pókfóbiád lelki oka okoz olyan sebeket amit nem tudsz begyógyítani.

tehát hozd elő a fóbia okát és old fel!

2016. jún. 22. 09:41
 3/7 A kérdező kommentje:

A csípés előtt csak annyi történt, hogy egy társaságban voltunk a párommal, de nem éreztük jól magunkat. Kellemetlen volt. Azután pedig csak reménykedtem, hogy ez nem egy fekete özvegy volt és próbáltam bezárni a sebet, majd felébredtem.

Igazából nem csak a pókoktól félek, hanem az összes bogártól és rovartól. Ha távol vannak vagy nézem őket az nem zavar, de ha hozzámérnek bepánikolok és kb. azt érzem, hogy veszélyben van az életem. De nem tudom mi lehet az oka.

2016. jún. 22. 10:22
 4/7 anonim ***** válasza:

A pároddal mi volt? Mért nem éreztétek jól magatokat? Mit csinált a párod?

Milyen gondolataid voltak a pároddal kapcsolatban?

Vannak félelmeid a pároddal kapcsolatban?

2016. jún. 22. 11:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem, vele kapcsolatban egyáltalán nem voltak rossz érzéseim, inkább az ő társaságában éreztem csak jól magam, biztonságot nyújtott. Azt éreztem, hogy nem találjuk a helyünket. Nyomasztó volt a környezet és olyan emberekkel voltunk körülvéve, akik nem értenek meg bennünket és ezért feszélyezve éreztük magunkat.
2016. jún. 22. 11:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a való világban is előfordul az ilyesmi.

És ennek van egy oka, ami begyógyíthatatlan sebet okoz.

Az aratnofóbia oka valszeg ugyanaz.

de nehéz ezt innen elmondani.

2016. jún. 22. 11:36
 7/7 anonim ***** válasza:
ill. megmondani
2016. jún. 22. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!