Mit lehetett 2 élet közt?
Figyelt kérdés
Kicsit sokat kérdezek ma.
1944-74 biztosan volt egy előző életem. 1996-ban születtem meg, de anyukam már 92-ben is teherbe esett, csak akkor nem volt meg még a Solymári lakásunk és elvetette azt a magzatot, 96-ban már megvolt a lakás, így megszülethettem én is.
A kérdésem az hogy lehetett 1974 és 1996 közt? Az 22 év! Nincs emlékem vagy benyomásom arról.
2023. júl. 22. 14:51
A kérdező szavazást indított:
Éltél egy rövid életet, ami szintén nem volt túl eredményes
Pihent a lelked, a 92-es baba nem te lettél volna
Pihent a lelked és a 92-es baba is te lettél volna, már akkor is jönni akartál
12 szavazat
1/26 anonim válasza:
Nem volt 2 életed. Anyukád csak kitalálta, hogy így dolgozza fel a múltat.
2/26 A kérdező kommentje:
Az előző életemről csakis én tudok. Hogy volt.
2023. júl. 22. 15:31
3/26 anonim válasza:
És honnan tudsz arról, hogy volt előző életed?
4/26 anonim válasza:
A másik oldalon máshogy telik az "idő"... arra, hogy az első baba ki lett volna, így nem fogsz tudni rájönni. Menj el előző életes utaztatásra és talán ott választ kapsz rá. Fel kell készülni egy következő leszületésre, nem testből testbe "ugrál" a lélek
5/26 anonim válasza:
Elemzés, összegzés, gyógyulás, tanulás, tervezés, felkészülés, memóriatörlés, születés.
6/26 anonim válasza:
1974 és 1996 között rengeteg minden történt a világban.
7/26 Szervizmérnök úr válasza:
"1944-74 biztosan volt egy előző életem."
Honnan tudod ilyen biztosan? Ez képtelenség.
8/26 anonim válasza:
Figyeld meg, hogy mi történik veled álomtalan mélyalvásban. Ha ez megvan lehet megkapod a választ, hogy mi történt "veled" 1974 és 1996 között.
9/26 anonim válasza:
Itt van az összes problémád ebben az életedben, hova tovább itt és most mert máshol nem lehet. Bőven elég ezzel az életeddel foglalkozni!
Úgy sem tudhatod biztosra mi volt előtte!
10/26 SZücsöm válasza:
Emlősöknél tudtommal köldökzsinór.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!