Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha a sorsod döntéshelyzet elé...

Ha a sorsod döntéshelyzet elé állítana, melyiket választanád?

Figyelt kérdés
Megtörtént eset alapján. Bárkivel megtörténhet.

2023. jan. 7. 23:40
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
91%
Én az amputációt választanám egyrészt egy lábbal is lehet teljes életet élni, másrészt ma már elég jó protéziseket gyártanak.
2023. jan. 8. 12:32
 22/29 anonim ***** válasza:
90%
A fél lábamról én is lemondanék, mert egy modern protézissel még viszonylag mozgékony maradnék, viszont teljesen mozgásképtelenül, ágyhoz kötötten már nem szeretnék létezni. Abban az esetben inkább a halált választanám...
2023. jan. 8. 14:08
 23/29 anonim ***** válasza:
91%
Amputációt választanám.
2023. jan. 8. 20:34
 24/29 anonim ***** válasza:

Én a döntés során figyelembe venném:

- a szeretteimet. Mennyire kapcsolódnak hozzám, és én hozzájuk. Ha pl egyedül vagyok és 10+ éve nem láttam rokont, annyira nem hiszem hogy nehezen engedne el, egy olyan helyzethez mérve, ahol a rokon napi életének része vagyok.

- mennyire leszek önálló ha az amputációról van szó. Mit fogok tudni megcsinálni? Fogok-e tudni dolgozni? Ha nem, ki tart el? Van-e segély? Mennyi? Ha segítség kell bármiben kitől tudok segítséget kérni? Ha pl. a kiszolgaltatott helyzetemmel masra vagyok utalva, ki az a más? Milyen a kapcsolatom vele. Toxikus-e vagy nem? Megbízható-e vagy nem?

De leginkább ez:

- Van-e ötletem, tudnék-e mit csinálni a hátráltatott helyzetben. Pl. ha az az életem, hogy aktív vagyok, ide-oda megyek, mozgok, ugrálok, akkor elég valószínű hogy nem mennék bele az amputacióba.

Ezeket a szempontokat nézném. Es ezek alapjan én az amputációt választanám.

2023. jan. 9. 18:28
 25/29 anonim ***** válasza:

Engemet az érdekel hogyan halt meg konkrétan.

Csak úgy elaludt vagy szenvedett sokáig?? Mert gondolom nem egyik napról a másikra halt meg.

2023. jan. 10. 17:58
 26/29 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy milyen könnyen dobálják el az életüket az emberek. Az állatoktól tanulhatnánk, hogy ők mennyire ragaszkodnak hozzá. És ezt most jóindulatból mondom. Nálunk is a faluban volt egy fiatal asszony, vérrög volt a lábában. Megmondták neki hogy ha nem hagyja amputálni akkor meghal. A halált választotta. A gyerekei úgy beszéltek vele mint egy kutyával, pedig igazán nem érdemelte meg. Én úgy gondolom hogy emiatt döntött úgy. A vérrög felkerült végül a tüdejébe és meghalt a saját anyja és családja előtt.
2023. jan. 11. 12:44
 27/29 A kérdező kommentje:
Majdnem úgy, ahogy az utolsó írta. Konkrétumokat nem fogok leírni. Az amputáció életmentő beavatkozásnak számít, mert a helyzet olyan súlyos hogy minden perc ajándék. Ha azzal hiteged magad, hogy majd úgyis elmúlik, az az életedbe kerülhet. Nem, ez egy életveszélyes helyzet! Ha a vérrög elindul a lábból és megakad valahol, eszméletvesztés és legnagyobb gyakorisággal halál. Egy csonttörésbe is bele lehet halni, de az életvitel is közre játszik. Mindegy hogy ébren vagy, vagy alszol, az eszméletvesztés bármikor bekövetkezhet ilyen esetben. Azért kell cselekedni, mert az ilyen helyzet versenyfutás az idővel.
2023. jan. 14. 23:59
 28/29 A kérdező kommentje:
*hitegeted
2023. jan. 14. 23:59
 29/29 anonim ***** válasza:

Azok ragaszkodnak mindenáron a lábukhoz, akik nagyon aktív, mozgékony életet élnek.

Érdekes volt számomra, amikor az egyik családtag az mondta, hogy inkább a kezéről mondana le, mint a lábáról. Én ezzel éppen fordítva vagyok.

2023. jan. 15. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!