Ha a sorsod döntéshelyzet elé állítana, melyiket választanád?
Én a döntés során figyelembe venném:
- a szeretteimet. Mennyire kapcsolódnak hozzám, és én hozzájuk. Ha pl egyedül vagyok és 10+ éve nem láttam rokont, annyira nem hiszem hogy nehezen engedne el, egy olyan helyzethez mérve, ahol a rokon napi életének része vagyok.
- mennyire leszek önálló ha az amputációról van szó. Mit fogok tudni megcsinálni? Fogok-e tudni dolgozni? Ha nem, ki tart el? Van-e segély? Mennyi? Ha segítség kell bármiben kitől tudok segítséget kérni? Ha pl. a kiszolgaltatott helyzetemmel masra vagyok utalva, ki az a más? Milyen a kapcsolatom vele. Toxikus-e vagy nem? Megbízható-e vagy nem?
De leginkább ez:
- Van-e ötletem, tudnék-e mit csinálni a hátráltatott helyzetben. Pl. ha az az életem, hogy aktív vagyok, ide-oda megyek, mozgok, ugrálok, akkor elég valószínű hogy nem mennék bele az amputacióba.
Ezeket a szempontokat nézném. Es ezek alapjan én az amputációt választanám.
Engemet az érdekel hogyan halt meg konkrétan.
Csak úgy elaludt vagy szenvedett sokáig?? Mert gondolom nem egyik napról a másikra halt meg.
Azok ragaszkodnak mindenáron a lábukhoz, akik nagyon aktív, mozgékony életet élnek.
Érdekes volt számomra, amikor az egyik családtag az mondta, hogy inkább a kezéről mondana le, mint a lábáról. Én ezzel éppen fordítva vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!